Menopauza 1170x180

Rózsa György és Pumped Gabo egymás ellen küzd

2018/03/28  ·   Zenei hír   ·  Labancz Andrea

Mindenkit megnyugtatunk, nem műveltségi vetélkedőről van szó. Április 15-én a hatodik évaddal tér vissza a képernyőre az egyik legszórakoztatóbb showműsor, A Nagy Duett.

Fotó: TV2

A műsorban ezúttal is profi énekesek kaptak maguk mellé a zenei szakmában kevésbé jártas, ugyanakkor a saját területükön ismert, elismert, vagy épp hírhedt sztárokat, hogy jó néhány hamis hang kíséretében együtt szórakoztassák a nagyérdeműt minden vasárnap este. Ebben a produkcióban derül ki, hogy mely "ciliv" sztár gondolkodhatna el a pályamódosításon, és adhatna ki szólóalbumot, és ki az, akit már a zuhany alatti énekléstől is szigorúan eltiltanánk. No, de lássuk a nyerő párosokat:

  • Wolf Kati - Fodor Rajmund
  • Tóth Andi - Rippel Feri
  • Kollányi Zsuzsi - Kamarás Iván
  • Marcellina - Pumped Gabo
  • Csobot Adél - Rózsa György
  • Takács Nikolas - Tápai Szabina
  • Gönczi Gábor - Erdélyi Timea
  • Gergely Róbert - Megyeri Csilla
  • Horváth Tamás - Balázs Andi
  • Szabó Ádám - Keveházi Krisztina

Fotó: TV2

Elnézve a listát a legnehezebb dolga egyértelműen a szaxofonjával és melírozott kreppelt hajával elhíresült Marcellinának lesz Pumped Gaboval, de érdekes párosnak ígérkezik a Csobot Adél - Rózsa György formáció is.

 A zsűri összetétele némileg változott. Az állandó tag Kasza Tibi mellett ezúttal a csodaszép kismama Nagy Adri, és az Eurovíziót is megjárt Pápai Joci osztja majd a pontokat. A nézőis szavazás menete is átalakult: a produkciók alatt 1-10-ig pontozhatják a párosokat a TV2 Live applikáció segítségével, majd a zsűri is kiosztja pontjait. A két legkevesebb pontot gyűjtő páros közül az esik ki, akire kevesebb voks érkezik a műsor végi extra szavazáson. A Nagy Duett Facebook oldalán a műsor riportere Kárpáti Rebeka szépségkirálynő lesz.

Forrás: Blikk

A Nagy Duett, Sztárpár, Rózsa Görgy, Pumped Gabo, Horváth Tamás

 

 

Szólj hozzá!


Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Az MVM Classic&Club sorozat „Éjszaka az állatkertben” című koncertje zenei kalandozásra hívja a közönséget november 14-én a Magyar Zene...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

Úgy tűnik, nagyon bejött a dél-koreaiaknak a Nagy Emma Quintet

Első magyar jazz zenekarként, kirobbanó sikerrel mutatkozott be a Nagy Emma Quintet a dél-koreai Jarasum Jazz Fesztiválon.

Al Bano-tól a Valmarig: a kolbászgyúrás mellett koncertek is lesznek a hétvégi Csabai Kolbászfesztiválon

Október 24. és 27. között rendezik meg Békéscsaba egyik legnagyobb gasztronómiai eseményét, a 27. Csabai Kolbászfesztivált.
Új koncertek