Rúzsa Magdi megelőzte saját magát

2020/10/30  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A Magyar Rádiós Top 40 slágerlista élén Majka és a New Level Empire dala, az Újra az úton áll, eme lista 6. és 7. helyét is Rúzsa Magdi foglalja el: az 1 x fent 1 x lent leelőzte a Lesz, ahogy lesz című dalát. De van más hírünk is vele kapcsolatban.

Fotó: Rúzsa Magdolna/FB

Pollyt, a csodálatos hanggal megáldott kislányt konok betegség gyötri. Lázálmából egy gyönyörű helyen, mézillatú fák és éneklő virágok között ébred. Az Angyalkertben őrangyalok, egy beszélő macska, a madarak kórusa veszi körül, akik kiderítik, a kislány tévedésből került hozzájuk, és ha nem ér haza időben, beteljesül a gonosz Démia ördögi terve és leghőbb vágya: nem lesz többé zene, és sötétség borul a Földre. Vajon sikerrel jár Gábriel, Ámor és Polly...?

Mégpedig az, hogy novemberben jelenik meg az Angyalkert című hangoskönyve, amely egy 18 dalos cédével felturbózott mesekönyvet jelent.

A karantén idején készült el a könyv, amelyhez egy lemezt is tervezett: a közösségi oldalán kereste az egyik főszereplő, a táltos Polly énekhangját, amelyre végül egy komáromi kislányt, Majer Jázmint választották ki a beküldött anyagok alapján.

A lemezen több színművész-énekes, Polyák Lilla, Kautzky Armand, Bereczki Zoltán, valamint két megasztáros felfedezett, Torres Dani és Nagy Edmond is dalra fakad. A felvételek Szakos Krisztián zenész, dalszerző és zenei producer stúdiójában készültek.

Azt nem mondanánk, hogy egy illusztrációs mestermunka a vizuál, reméljük, ennél a zene sokkal jobb lesz.

A járványhelyzet alakulásától függ, hogy mikor készül el a mesekönyvvel azonos című musical. Az azonban biztos, hogy a könyv és a CD bemutatóját november 11-én tartják Budapesten, és az ígéret szerint decemberben kijön Rúzsa Magdi és Bereczki Zoltán (Gábriel) közös dalának klipje is a lemezről. A Csillagtérkép című dalt Bereczki szerezte, a szövegét pedig Palya Bea írta.

Addig érjétek be ezzel a viszonylag friss dallal:

via MA7

 

 

 

Rúzsa Magdi, toplista, hangoskönyv, mese, musical, Angyalkert, Bereczki Zoltán, Palya Bea

 

 

Szólj hozzá!


Ha idén is Fishing nélkül telik el a nyár, az a fesztivál végét is jelentheti

Ha idén is Fishing nélkül telik el a nyár, az a...

Ezt a gondolatot a szervezők fogalmazták meg legújabb posztjukban, ami – egy merőben új lehetőséget is felkínálva – arra keresi a választ,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A fesztiválszövetség szerint akár kötelező fesztiválkellék is lehet a maszk idén

A Magyar Fesztiválszövetség elnöke még április 3-án adott interjút az InfoRádiónak. Márta István arról (is) beszélt, hogy folyamatosan egyeztetnek az oltási igazolvány szükségességéről, azonban a 18 év alatti korosztályt valószínűleg nem oltják be, kártyát sem kapnak majd: ha bevezetik a kötelező kártyát, az ifjúsági...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Ha két metál torok összeáll

... ott jó esetben kő kövön nem marad. Gamsz Árpád (Mobilmánia, Avenford) és Schrott Péter (Continoom, Tűzmadár, Zártosztály) friss duettje egy Jorn-dalra készült. A srácok az Out To Every Nation című albumon megszólaló, nagyon húzós címadó dalt vették elő.

Csalók áldozata lett a Deja Vu Fesztivál

Az elmúlt hetekben a közösségi platformokon egyre több a fake profil és a kamu esemény jelenik meg az ország legnagyobb rendezvényeinek nevében. Ezen csalók áldozata lett az Magyarország egyetlen 3 napos retró fesztiválja a Deja Vu Fesztivál is.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek