Rúzsa Magdi megelőzte saját magát

2020/10/30  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A Magyar Rádiós Top 40 slágerlista élén Majka és a New Level Empire dala, az Újra az úton áll, eme lista 6. és 7. helyét is Rúzsa Magdi foglalja el: az 1 x fent 1 x lent leelőzte a Lesz, ahogy lesz című dalát. De van más hírünk is vele kapcsolatban.

Fotó: Rúzsa Magdolna/FB

Pollyt, a csodálatos hanggal megáldott kislányt konok betegség gyötri. Lázálmából egy gyönyörű helyen, mézillatú fák és éneklő virágok között ébred. Az Angyalkertben őrangyalok, egy beszélő macska, a madarak kórusa veszi körül, akik kiderítik, a kislány tévedésből került hozzájuk, és ha nem ér haza időben, beteljesül a gonosz Démia ördögi terve és leghőbb vágya: nem lesz többé zene, és sötétség borul a Földre. Vajon sikerrel jár Gábriel, Ámor és Polly...?

Mégpedig az, hogy novemberben jelenik meg az Angyalkert című hangoskönyve, amely egy 18 dalos cédével felturbózott mesekönyvet jelent.

A karantén idején készült el a könyv, amelyhez egy lemezt is tervezett: a közösségi oldalán kereste az egyik főszereplő, a táltos Polly énekhangját, amelyre végül egy komáromi kislányt, Majer Jázmint választották ki a beküldött anyagok alapján.

A lemezen több színművész-énekes, Polyák Lilla, Kautzky Armand, Bereczki Zoltán, valamint két megasztáros felfedezett, Torres Dani és Nagy Edmond is dalra fakad. A felvételek Szakos Krisztián zenész, dalszerző és zenei producer stúdiójában készültek.

Azt nem mondanánk, hogy egy illusztrációs mestermunka a vizuál, reméljük, ennél a zene sokkal jobb lesz.

A járványhelyzet alakulásától függ, hogy mikor készül el a mesekönyvvel azonos című musical. Az azonban biztos, hogy a könyv és a CD bemutatóját november 11-én tartják Budapesten, és az ígéret szerint decemberben kijön Rúzsa Magdi és Bereczki Zoltán (Gábriel) közös dalának klipje is a lemezről. A Csillagtérkép című dalt Bereczki szerezte, a szövegét pedig Palya Bea írta.

Addig érjétek be ezzel a viszonylag friss dallal:

via MA7

 

 

 

Rúzsa Magdi, toplista, hangoskönyv, mese, musical, Angyalkert, Bereczki Zoltán, Palya Bea

 

 

Szólj hozzá!


 A Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon mutatják be az A-HA filmjét

A Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon mutatják be az...

A 17. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál CineDocs szekciója idén is felejthetetlen dokumentumfilmekkel készül az egyre népszerűbb műfaj...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

A Tankcsapda klasszikusa az idei Campus Fesztivál himnusza

A „Campus edition - Éld meg a pillanatot!" címre keresztelt szerzemény nem ismeretlen a zenekedvelők számára, ugyanis az alapja a Tankcsapda 'Ülj le mellém' című dala.

23 év után elbúcsúzik Alvintól és a mókusoktól is Csoma Viki

A nyíregyházi zenekar, amely egyszerű garázsbandából "zenélte fel magát" az ország egyik legnépszerűbb punk rock együttesévé, 28 éve zenél – ebből 23-at Csoma Viki basszusozott végig. Most búcsút intett a formációnak.

Kastélyházibuli újratöltve!

Újból megrendezik a baráti zenekarok összefogásából született La Boumot – akit érdekel, tavaly milyen volt, a HBO Go kínálatában megnézheti.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek