Nyíregyháza 2022. Aug. 16. (20:30)

Az Orpheum Madams zenekar koncertje


Az Orpheum Madams zenekar koncertje

Mi történik, ha a Móricz Zsigmond Színház színész-énekesnői és Nyíregyháza jazzrajongó muzsikusai összeállnak egy közös projektre? Orpheumi hangulat békebeli dallamokkal G. Dénes György, Eisemann Mihály, Márkus Alfréd és mások dalain át csupa olyan slágerrel, amelyek nélkül nem lenne magyar színháztörténet, és amelyek nélkül a magyar zenetörténet elképzelhetetlen!

AZ ORPHEUM MADAMS ZENEKAR KONCERTJE

Mi történik, ha a Móricz Zsigmond Színház színész-énekesnői és Nyíregyháza jazzrajongó muzsikusai összeállnak egy közös projektre? Orpheumi hangulat békebeli dallamokkal G. Dénes György, Eisemann Mihály, Márkus Alfréd és mások dalain át csupa olyan slágerrel, amelyek nélkül nem lenne magyar színháztörténet, és amelyek nélkül a magyar zenetörténet elképzelhetetlen! De ha már adott két énekesnő, akkor a legismertebb swing és bossa nova slágerek sem maradhatnak ki a repertoárból.

A swing-korszak legendás dalai két énekesnő és egy öttagú zenekar tolmácsolásában.

Előadók: Dézsi Darinka, Nyomtató Enikő, Horányi Tamás, Karap Zoltán, Szántó Sándor, Veczán Emese.

Felhívjuk kedves Nézőink figyelmét, hogy a koncertjegy mellé külön vacsorajegyek válthatók, melyek a hátsó asztalok mellé szólnak. A vacsorajegyek csak személyesen vásárolhatók, a Szindbád Kortárs Magyar Bisztróban.

A vacsorajegy egy, a SZINDBÁD belső teraszára szóló kétfogásos étkezésre szól, amely egy főételt és desszertet tartalmaz. Asztalaink a színpadra való akadálymentes rálátás érdekében jelenleg maximum 6 főt tudnak fogadni.

A menü:

Tavaszi baby csirke duó, vajas zöldborsós újburgonya

Desszert: Somlòi by Szindbàd

B menü (Vega opció):

Tavaszi “főzelék” medvehagymával és cukorborsòval, szarvasgombás buggyantott tojás, tiszalöki sajttal

Desszert: Kòkusztejes tejberízs bazsalikomos eperrel

A vacsora felszolgálása 18.00 órától lehetséges és az előadás megkezdését megelőző 30 perccel korábban, azaz 20.00 órakor ér véget.

Kedvezőtlen időjárás esetén vacsorajegyet váltó nézőink részére az étkezési lehetőséget a SZINDBÁD Kortárs Magyar Bisztró beltérben biztosítja.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy kedvezőtlen időjárás miatt elmaradó és esőnapra tolódó koncert esetén a vacsorajegy koncert-belépőt biztosító része a kijelölt esőnapra lesz érvényes.

Vacsorajegyek kizárólag a Szindbád Magyar Bisztróban válthatóak személyesen! Bővebb információt a SZINDBÁD Kortárs Magyar Bisztró elérhetőségén: 06 30 102 2383-as telefonszámon adnak az asztalfoglalás részleteivel kapcsolatban.

A koncert időpontja:

2022. augusztus 16. (kedd) 20:30

Esőnap: 2022. augusztus 17. (szerda) 20:30 óra

SZINDBÁD Színháztörténeti Rendezvénytér Pódiumszínpad

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek