Neoton 1000
Debrecen 2020. aug. 19. - 2020. szept. 19

Campus Eleven 2020


Campus Eleven 2020

Aug. 19 - szept. 19.
CAMPUS ELEVEN :: Debrecen-Nagyerdő

Ahogy korábban is jeleztük, a nyár végén nagyszabású rendezvénysorozatot szervezünk a debreceni Nagyerdőben Campus Eleven elnevezéssel, 11 kiemelt estével, a legnépszerűbb előadókkal.

Amikor a Campus Eleven programsorozat megszervezése mellett döntöttünk, arra törekedtünk, hogy a lehető legjobb alternatívát valósítsuk meg annak érdekében, hogy idén se maradjatok fesztivál élmények nélkül.

Összeállt a program napi bontása és elkészült az új rendezvénytérképünk is. A koncertek mellett számos kísérő rendezvénnyel is készülünk. A stadion melletti rendezvénytér, a HALL, a Nagyerdei Víztorony és a köztük lévő fás terület mind a rendezvény része, ahol a színes programkínálat mellett lámpion liget, sörkert és gasztro udvar épül. Hiszünk benne, hogy a veszélyhelyzet elmúltával a korábbi évekre jellemző fesztiválhangulatot – veletek együtt – idén is meg tudjuk majd teremteni!

A rendezvényre napijegy (early bird: 3.990 Ft) és bérlet (early bird: 26.990 Ft) is vásárolható. A Campus Fesztiválra korábban megváltott bérletek automatikusan érvényesek a Campus Eleven rendezvénysorozat minden napjára, bérletként. (Ráadásul ezen jegytulajdonosok a jövő évi Campus Fesztiválra is az ideivel megegyező, kedvezményes elővételes áron juthatnak majd bérlethez.)
A Campus Eleven bérlet - a 11 napos programon túl - küzdőtéri belépésre jogosít a Nagyerdei Stadionban megrendezésre kerülő yoUDay 2020 rendezvényre is.

Ha úgy döntesz, 2020. június 20 – július 25-e között lehetőséged lesz arra is, hogy az elővételben megvásárolt bérleted a 2021. évi Campus Fesztiválra érvényesítsd, illetve pénzvisszatérítést is kérhetsz. (Az ehhez szükséges online felület előkészítés alatt áll, június 20-tól él majd a link.)

Biztosak vagyunk benne, hogy a nyár második felében újra fesztivál hangulatot varázslunk a Nagyerdőre!

Jegyek:
augusztus 19.
14:00
augusztus 19.
14:00
augusztus 20.
14:00
augusztus 21.
14:00
augusztus 22.
14:00
augusztus 28.
14:00
augusztus 29.
14:00
szeptember 04.
14:00
szeptember 05.
14:00
szeptember 11.
14:00
szeptember 18.
14:00
szeptember 19.
14:00
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Hát ezért volt fényorgia a Nemzeti Galériában...

Hát ezért volt fényorgia a Nemzeti Galériában...

Kicsivel több mint egy hete a város számos pontját beragyogta a Nemzeti Galériában (-ból, -nál) megrendezett látványos fényshow: itt a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

A hatóság szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

Kicsi nekik ez a ház, kirúgták a Fonó oldalát!

De tényleg, ez nem valami szójáték: megnyitották a Pajta falát, így nagy méretű szabad levegős helyszín alakult ki két használható színpaddal: a régi, Pajta-béli nagyszínpad mellett épült egy új kisszínpad a grillteraszon, a zöld növények ölelésében.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek