Budapest 2022. Dec. 30. (20:00)

Caramel évbúcsúztató koncertje


Caramel évbúcsúztató koncertje

Molnár Ferenc Caramel. Énekes-dalszerző, 10 éve állócsillag, alighanem a legjobb férfihang a hazai könnyűzenében. Többszázezres rajongótábor, teltházas Aréna koncertek, platina- és aranylemezek, aktuális slágerek és klasszikussá lett dalok fűződnek nevéhez.

A névhez, melyet szinte mindenki ismer. A mögötte rejlő élményt, személyiségét viszont csak azok ismerhetik, akik élőben is látták, hallották. Caramel zenekarával ezúttal a Vígszínházban ad országos turnéját lezáró, ünnepi nagykoncertet.

Molnár Ferenc 1982-ben született Szolnokon, a Caramel becenevet egy gyerekkori ismerőse aggatta rá tinédzserkorában. A zenélés lételeme volt, saját szerzeményeivel, demóival végig járta a nevesebb kiadókat, ahol sorra elutasító választ kapott. A fordulat 2004-ben következett be: a TV2 Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba.

Több mint 13 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője. Népszerűsége alapján a hazai könnyűzenei előadók, zeneszerzők szűk élmezőnyének tagja, Facebook rajongótábora több mint 400,000 főből áll, dalait 100 milliónál többször töltötték le YouTube-on és egyéb internetes felületeken. 4 teltházas Aréna koncert, több országos turné, színházi és fesztivál-fellépés fűződik nevéhez.

Első lemeze 2005-ben jelent meg, Fonogram- és BRAVO-díjas, ötszörös platinalemezes, többszörös Petőfi TOP40, Mahasz TOP10-es szerző-előadó.

Legnépszerűbb slágerei: Szállok a dallal, Ébren álmodók, Lélekdonor, Vízió, Jelenés, A dal nem hagy el, Várt váratlan, Mennem kell, Végtelen, Mégegyszer, Alternatív, A zeniten túl, Használd a szívedet, stb.

Az elmúlt években több tehetségkutató műsorban mentorként, zsűritagként véleményezte az elhangzott dalokat. 2017-ben A Dal című Eurovíziós dalválasztó műsor zsűritagjaként vállalt szereplést.

2017-es Caramel 7 című albuma dupla platinalemez lett, 2018-ban pedig Rúzsa Magdi és Berki Tamás mellett elsőként kapta meg az újonnan alapított Máté Péter-díjat a könnyűzene területén végzett kiemelkedő munkásságáért.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek