Budapest 2020. okt. 31. (20:00)
Jegyvásárlás

Fran Palermo - Special


Fran Palermo - Special
A hiedelem szerint október 31-én a legvékonyabb a határ az élők és holtak világa közt, az eltávozott lelkek ezen az estén próbálnak visszatérni a földi léthez. A Fran Palermo ebből az alkalomból a megszokottnál bensőségesebb négyfős felállással és halloweeni különlegességekkel készül a Trafóban.
Tavasszal jelent meg a zenekar Crocodile Juice Bar című harmadik nagylemeze, amit a hazai sajtó több ízben az elmúlt évek egyik legizgalmasabb magyar lemezének nevezett, és amin helyett kapott a Magyar Klipszemle-nyertes, Highlights of Hungary díjra jelölt FOMO filmzene (Jeopardy, Coin in the Fountain) is. Az együttes frontemberét, Henri Gonzot idén a Forbes “30 sikeres magyar 30 alatt” listájára is beválasztotta.
A koncert ültetett, helyfoglalás érkezési sorrendben. Jegyek csak nagyon limitált számban kaphatóak!

 

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 1 900 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

A legendás együttes megjelentette legújabb “Shot In The Dark” című dalának hivatalos videóklipjét, amely a 6 év csend után, november 13-án...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Eurovízió 2021: Majdnem minden marad úgy, ahogy idén lett volna

Megtartják a szlogent, megmarad a város: a 2020-ra meghirdetett Open Up! (Nyílj meg!) jelmondattal rendezik meg jövő májusban Rotterdamban az Eurovíziós Dalfesztivált. De vajon mi lesz a versenyzőkkel?

Misi nélkül nincs Mulató Aztékok: minifesztivált rendeznek a zenészek Tink felépüléséért

Balázsovics Misi "Tink", a Mulató Aztékok (és a Slow Village) zenésze hetekkel ezelőtt súlyos szívműtéten esett át, amit hosszú felépülés követ. Ez jelentős költségekkel jár majd, ami teljes egészében a családra hárul. Zenekari társai és a szakma más képviselői ONE FOR TINK címmel támogatói estet szerveznek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek