Debrecen 2022. Aug. 10. (20:30)

Kerek világ - Rost Andrea születésnapi gálakoncert


Kerek világ - Rost Andrea születésnapi gálakoncert

A világsztár magyar opera-énekesnő 2022-ben ünnepli hatvanéves születésnapját. Lehetetlen felsorolni az összes operaházat, ahol énekelt, mert szinte nincs is egyetlen olyan neves színpad a világon, ahol ne lépett volna fel.

Csak a legjelentősebbek: a bécsi Staatsoper, a Salzburgi Ünnepi Játékok, New York-i Metropolitan, a milánói Scala, párizsi Opéra Bastille, a londoni Királyi Opera, a chicagói Lyric Opera, a madridi Teatro Real, a Sao Pauló-i, a San Franciscó-i és Los Angeles-i Opera és a washingtoni Nemzeti Opera. Kerek születésnapját itthon Magyarországon is szeretné megünnepelni egy látványos gálakoncerttel, ahol több zenei műfajban is megmutatja magát, legyen az népzene, világzene, klezmer vagy jazz és természetesen az opera sem maradhat ki.
Ezzel a koncerttel ajándékozza meg közönségét, mert ő adni jobban szeret, mint kapni és az éneklés az, ami az évek számától függetlenül, továbbra is boldoggá teszi.

Az előadás jegyárából 20% kedvezményt kap minden diák-, pedagógus- vagy nyugdíjas-igazolvánnyal rendelkező vásárló. (A kedvezményre jogosító igazolványokat a helyszínen, az előadásra való belépéskor ellenőrizzük.)

Tekintse meg a Debreceni Ünnepi Játékok további előadásait is! Amennyiben a programsorozat több, különböző produkciójára egyidejűleg vásárol jegyeket, az alábbi kedvezményben részesülhet:
3 különböző előadásra való jegyvásárlás esetén 30%,
4 különböző előadásra  való jegyvásárlás esetén 40%,
5 különböző előadásra való jegyvásárlás esetén 50%
kedvezményt kap a jegyek árából.

A kedvezmények nem érvényesek a Mozart: A varázsfuvola és a Klasszikusok Éjszakája előadásokra.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek