Budapest 2024. Jun. 17. (19:00)
Jegyvásárlás

Lords of the Sound: Hans Zimmer zenéje


Lords of the Sound: Hans Zimmer zenéje

Hans Zimmer német filmzeneszerző, aki az Esőember című kultikus filmmel vált híressé.

"Amikor az "Esőember" zenéjét alkottam, mindig arra gondoltam: ne próbáld háttérbe szorítani a szereplőket. Maradjon meg a háttérben. Raymond, a főszereplő nem igazán tudja, hol van valójában. Másképp látja a világot, mint mi... Miért ne alkothatnánk 'világzenét' egy olyan világhoz, mely csak az ő fejében létezik?" - emlékszik vissza.

Ez a mű igazi áttörést jelentett karrierjében - Zimmert Oscar-díjra jelölték. Hollywood legjobb rendezői sorban álltak, hogy együtt dolgozhassanak vele. Hans pedig teljesen feladta a munkáját, gyakran egyszerre két-három filmben is közreműködött. Zenéje annyira lenyűgözte a Disney stúdiót, hogy Zimmert bízták meg az "Oroszlánkirály" című animációs film zenéjének megírásával. A film főcímzenéje három rangos díjat - Oscar, Golden Globe és Grammy - hozott neki. Azóta Zimmer számos díjat nyert, és Hollywood egyik legjobb színészévé vált. Ritkán van Oscar-díjátadó Zimmer-jelölés nélkül.

A lélegzetelállító show - beleértve az egyedülálló fény- és optikai hatásokat, a Lords of the Sound nagyzenekar minden hangszerének összehangolt hangzását, a szólisták és a kórus hangjait Hans Zimmer legjobb alkotásaival kombinálva - segít elmerülni egy gyönyörű tündérmese hangulatában, és a szimfonikus hangzás felejthetetlen élményt nyújt.

A Hans Zimmer zenéje című koncertek egyetlen nézője sem marad közömbös, ezt bizonyítja az is, hogy az adott koncertprogram évek óta teltházas.

2024. június 16. Miskolc Generali Aréna

2024. június 19. Szeged, Városi Sportcsarnok

2024. június 21. Debrecen, Kölcseyy Központ

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 12 200 Ft
II. Árkategória : 14 200 Ft
III. Árkategória : 15 200 Ft
IV. Árkategória : 16 200 Ft
V. Árkategória : 17 200 Ft
VI. Árkategória : 18 200 Ft
VII. Árkategória : 19 200 Ft
VIII. Árkategória : 20 200 Ft
IX. Árkategória : 22 200 Ft
X. Árkategória : 23 200 Ft
XI. Árkategória : 26 200 Ft
XII. Árkategória : 28 200 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token  az MVM Dome-ban

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk...

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azt mondjuk: május 1. – te azt mondod: Tabán!

A Tabán az 1970-es évektől a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne. Török Ádám és a Mini az LGT-vel közösen indították el a május 1-jei tabáni koncertek hagyományát, sajnos, már egyikük sem lehet ott, de mutatjuk, kik igen!

Csak magyar zeneszámok hangzanak majd el a Tour de Hongrie május 9-i szakaszán

Az Él a Zene! elnevezésű kezdeményezés keretén belül május 9-én bizonyos üzletekben és rádióadókon – valamint liftekben – csak magyar dalok szólnak majd, reflektorfénybe helyezve ezáltal a magyar szerzőket és előadókat.
Új koncertek