Menopauza 1170x180
Budapest 2024. May. 24. (20:00)

MARCELITO POMOY


MARCELITO POMOY

Marcelito Pomoy, a világhírű filippínó énekest a Koncertpromo.hu jóvoltából ismerheti meg élőben a budapesti közönség 2024. május 24-én.

A mélyen hangzó baritontól, a mezzoszoprán magasságig emelkedik a filippínó világsztár, Marcelito Pomoy hangterjedelme, egyedülálló, a poptól az operáig számos műfajt felölelő, kettős hangú éneklési stílusa a szegénységből emelte őt a világ nagy koncerttermeibe. Május 24-én a Tüske Csarnokban lép fel, a műfajokon átívelő Ultimate Show sztárvendégeként.

"Alig várom, hogy megoszthassam a zenémet a budapesti közönséggel, és egy olyan estet teremthessek, amely megérinti majd a szívüket és felejthetetlen emléket hagy."

 

 

Marcelito Pomoy hangja a globális zenei színtéren ma már rajongók milliói előtt vált a filippínó sztár védjegyévé. Az idáig vezető út azonban számos nehézség és megpróbáltatás útján vezetett. Hároméves korában apját, hamis vádakkal bebörtönözték, majd édesanyja is elhagyta, gyermekkorát rabok, majd később örökbefogadó családja gondjaira bízták.

E nehézségek ellenére Marcelito belső fénye soha nem halványult el. A zenében talált vigaszt, egy olyan szenvedélyben, amely azóta is betölti életét. Az önfelfedezés és a túlélés útján Marcelito az utcán csiszolta különleges képességét, nappal alkalmi munkákat végzett, éjszaka pedig tehetségét ápolta.

Az áttörést a 2011-es "Pilipinas Got Talent" győzelme hozta meg számára, ahol lenyűgözte a közönséget azzal a rendkívüli tehetséggel, hogy férfi és női hangon egyaránt tud énekelni. Kettős hangú éneklési stílusa nemzetközi elismerést váltott ki, és olyan legendás előadókhoz hasonlították, mint Andrea Bocelli és Celine Dion.

 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Decemberben érkezik a Demjén-film

Decemberben érkezik a Demjén-film

Befejeződött a Demjén Ferenc leghíresebb dalaira felfűzött romantikus zenés vígjáték forgatása. A "Hogyan tudnék élni nélküled?" című film...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Beton.Hofi bocsánatot kért a Sziget szervezőitől

Beton.Hofi augusztus 9-én ad koncertet a Szigeten. Saját bevallása szerint egyszer hamisított jeggyel is bejutott... A mostani koncertjével utólag elnézést is kér ezért a Sziget szervezőitől :)

FRINGE 2024: 300-ból választott ki a Zene Háza 30 zenészt – itt a névsor!

Idén nyáron a Magyar Zene Háza missziójának támogatásaként indult el a Fringe program, melynek keretében zeneiskolások, hobbizenészek, feltörekvő zenekarok és utcazenészek kapnak lehetőséget a fellépésre a Ház különböző pontjain. A júniusi határidőig közel 300 pályázat érkezett, közülük 30-an kapnak fellépési...
Új koncertek