Budapest 2021. jún. 18. (20:30)

Színház szerelem és… Auksz Éva és Csonka András A Mary Poppins sztárjai


Színház szerelem és… Auksz Éva és Csonka András A Mary Poppins sztárjai
Szereposztás

Alkotók

 

 

Kedves Vendégünk!

A HATÁLYOS JOGSZABÁLYOK ÉRTELMÉBEN AZ ELŐADÁSUNK CSAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY BIRTOKÁBAN LÁTOGATHATÓ, A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYT A BELÉPÉSNÉL KOLLÉGÁINK ELLENŐRZIK. KISKORÚAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL RENDELKEZŐ FELNŐTT FELÜGYELETE ALATT VEHETNEK RÉSZT AZ ELŐADÁSON. A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY SZEMÉLYAZONOSÍTÓ IGAZOLVÁNY VAGY ÚTLEVÉL FELMUTATÁSÁVAL EGYÜTT ÉRVÉNYES. A VÉDETTSÉGET EESZT ALKALMAZÁSSAL IS LEHET IGAZOLNI.

Az előadás helyszíne a MADÁCH SZÍNHÁZ TETŐTERASZA, amely a Színház épületének III. emeletén található. Kérjük, hogy a Művészbejárón (VII., Hársfa utca 36.) keresztül lépjenek a színházba. 

Az előadás kezdete 20.30 óra. A kapunyitás 20.00 órakor történik. A tetőterasz lépcsőkön keresztül közelíthető meg, az útvonal nem akadálymentesített. Belépéskor lázmérés történik, valamint lehetőség van érintésmentes kézfertőtlenítésre. Kérjük Nézőinket, hogy ezt vegyék igénybe. 

A közlekedési korlátokat, kilincseket fokozott figyelemmel fertőtlenítjük az előadás előtt és alatt. Az épületen való áthaladáskor és az épületben való tartózkodáskor kérjük, viseljenek maszkot. A Tetőteraszon színészeink biztonsága érdekében tisztelettel megkérjük Önöket, hogy továbbra is viseljék maszkjaikat. 

A jegyek nem helyre szólóak, kérjük, a helyeket érkezési sorrendben foglalják el. A védőtávolság megtartása érdekében arra kérjük Nézőinket, hogy fogadják el a nézőtéri dolgozók irányított ültetését. A nézőtérre való érkezés és távozás irányítottan zajlik.

Színházunknak lételeme a zene. Ezeken a szabadtéri estéken legsikeresebb produkcióink közül a Mary Poppins "varázsdallamait" hallgathatják meg újra, művészeink személyes zenei kedvenceivel együtt. Jól ismert, közkedvelt dalok csendülnek fel, megmutatva az Élet izgalmas sokszínűségét.

A koncert programja:

 • MacDermot-Rado-Ragni: Hair - Ébredj fel hajnal
 • Lerner – Loewe: My Fair Lady - Ma éjjel táncolnék 
 • Lerner – Loewe: My Fair Lady – Csudijó 
 • Fényes-Szenes: Szeretni bolondulásig
 • Simon-Coleman-Fields: Sweet Charity - Saját tulajdonom lesz New York
 • Simon-Coleman-Fields: Sweet Charity - Álmodj édesem
 • Fenyő-Novai: Hotel Menthol – Csókkirály 
 • Fenyő-Novai: Hotel Menthol - Multimilliomos jazzdobos
 • Simon-Coleman-Fields: Sweet Charity - Kinyúlnak garantáltan a lányok 
 • Simon-Coleman-Fields: Sweet Charity - Big Spender 
 • Disney - Cameron Mackintosh: Mary Poppins – Csimcsimirí
 • Disney - Cameron Mackintosh: Mary Poppins - Abszolút hibátlan - Disney - Cameron Mackintosh: Mary Poppins - Megtörténhet bármi
 • Disney - Cameron Mackintosh: Mary Poppins – Szuperfeno

(A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.)

Esőnap: 2021. június 20. 20.30 óra

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A hétvégén Múzeumok éjszakája – rengeteg zenei program a kínálatban

A hétvégén Múzeumok éjszakája – rengeteg zenei...

Június 26-án rendezik meg a Múzeumok éjszakáját, amelyen országszerte koncertekkel, tárlatvezetésekkel, interaktív eseményekkel, családi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

Buli van a BalatonParton – jön Fritz Kalkbrenner és a Nouvelle Vague is!

Nagyon úgy tűnik, hogy felpezsdül az élet idén nyáron az egykori pártüdülőben, mert először azt jelentették be, hogy a STRAND fesztivál költözik át Zamárdiból a Club Aligába, most pedig egy teljes programsorozatról kaptunk hírt, amely a BalatonPart nevet kapta.

Egy SMA-s kisfiúért szól az Ocho Macho legújabb dala

A klipet már mi is bemutattuk a Facebookon, de a teljes történetet csak most ismertük meg hozzá. A zenekar ezúttal a négy éves, SMA-val küzdő Olivér megsegítésére csapott a húrok közé.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek