Mamma Mia!
Veszprém 2022. Dec. 10. (19:00)

Zonta - Rotary - Lions Adventi Jótékonysági Koncert


Zonta - Rotary - Lions Adventi Jótékonysági Koncert

A Zonta Club Veszprém – a régióban tevékenykedő Rotary és a Lions Clubok támogatásával – adventi képzőművészeti kiállítást és vásárt, valamint adventi koncertet szervez.

Az adventi képzőművészeti kiállítást és vásárt december 2-án 16 órakor a Veszprémi Petőfi Színház előcsarnokában nyitják meg. A megnyitó vendégei a Veszprémi Művész Céh tagjai lesznek. A megjelenteket a Zonta Club Veszprém új elnöke, Rudinszki-Petrik Erzsébet üdvözli. Köszöntőt mond Oberfrank Pál, a Veszprémi Petőfi Szinház igazgatója és Kellerné Egressy Zsuzsanna igazgatóhelyettes. A kiállítást Herth Viktória művészettörténész nyitja meg. Közreműködnek a Csermák Antal Alapfokú Művészeti Szakiskola növendékei.

A 25. gyertyafényes adventi koncertre december 10-én 19 órakor a Pannon Egyetem aulájába várják a közönséget. A koncerten közreműködik a Mendelssohn Kamarazenekar és a Magyar Rádió Gyermekkórusa. Az est teljes bevételét a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének adományozzák.

A rendezvényen Porga Gyula polgármester és Rudinszki-Petrik Erzsébet mond köszöntőt.

A koncertre támogatói jegyek 5000 forintos egységáron a Hangvilla jegypénztárában, illetve a koncert előtt a helyszínen – a Pannon Egyetem Aulájában dec. 10-én 18 órától – készpénzért vásárolhatók. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Egy darabig csaknem minden évben jöttek, aztán kimaradt öt: Asking Alexandria júliusban újra Budapesten

Egy darabig csaknem minden évben jöttek, aztán...

Danny Worsnoppal az élen s új lemezzel tér vissza magyar rajongóihoz az Asking Alexandria. A metalcore csapat július 2-án hetedik albumát mutatja be...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

A Budapesti Fesztiválzenekar megvalósítja az álmod

Amennyiben az a vágyad, hogy a a BFZ mutassa be – Fischer Iván vezényletével – a darabodat egy nagyszabású szabadtéri koncerten.

Ne törődj vele, hogy mit mondanak - Koncz Zsuzsa dalai még mindig aktuálisak

Egyre többször érezhetjük azt, hogy a régebben pályán lévő előadók régi dalai újra aktuálisak, vagy talán aktuálisabbak is, mint amikor megszülettek. Nincs ez másként Koncz Zsuzsával sem, aki a minap a Művészetek Palotájában adott telt házas koncertet, Szabadnak születtél címmel.
Új koncertek