Szeged 300 – fényfestéssel és koncertekkel

Október 12-én Szeged belvárosában ingyenes koncertekkel ünnepli a város, hogy 300 éve kapta vissza királyi városi rangját. Fellép többek közt az LGT Zenevonat, a Belmondo, a Gypo Circus és a Fool Moon is.

Szeged 300
Pisztráng & Borfesztivál Tapolca

A csermely halkan zúg majd Tapolcán

A Pisztráng & Borfesztivál immáron kilencedik alkalommal várja a látogatókat szeptember utolsó hétvégéjén Tapolcán, a Malom-tó partján. Szeptember 27-29. között lesz minden, mi szemnek, szájnak és fülnek ingere! ;)
 
Sör, csülök, Pa-dö-dő

Sör, csülök, Pa-dö-dő

Idén először tartanak Sör és Csülök Fesztivált a siófoki Fő téren szeptember 13-15. között. A legújabb gasztrofesztiválon fellép többek között az Abrakazabra és Biga, a Road és a Pa-dö-dő is.
 
 
fotó: YouTube

A közönség mégis ragaszkodik a metálhoz A Dal-ban

Működő applikációs szavazás, alacsony közönségpontok, elrontott versenyprodukciók, és büntető ráadás a Novák Péter-Kardos-Horváth János duótól; ez a tegnap esti első elődöntő summázott verziója.
 
Fotó: AWS Facebook

Másodszor is a metál lett a befutó A Dalban

Újabb hat produkció jutott be tegnap este A Dal 2018 elődöntőjébe, ahol nem kis meglepetésre ismét a metál zene vitte a prímet, míg a zsűri részéről ezúttal is érkezett néhány kritikus megjegyzés.
 
’Sweet Home' Special by Random Trip

’Sweet Home' Special by Random Trip

Pörögnek mostanában a jótékonysági bulik, és szerencsére egyre több hazai sztár gondolja úgy, hogy érdemes a nevét, és egyéb képességeit adnia egy-egy ilyen rendezvényhez. Ezúttal az egyik legaktívabb szervezet, a Budapest Bike Maffia 'Sweet Home' projektjére gyűjtenek a méltán...
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek