Martin Garrix, Kygo, és a Dimitri Vegas & Like Mike páros is pörget jövőre a Soundon

Martin Garrix, Kygo és a Dimitri Vegas & Like Mike páros is pörget jövőre a Soundon

Most már biztos, hogy a 2020-as Balaton Sound az eredeti időben és helyszínen lesz megtartva: július 8-12 között, Zamárdiban*. A felhozatal első körös befutói pedig biztosan meghozzák a bérletvásárlási kedvet az elektronikus zenét kedvelőknél, hiszen csupa világsztár látogat el...
 
Húsz év után új szólólemezt készített Szekeres Tamás

Húsz év után új szólólemezt készített Szekeres Tamás

A hazai rockszíntér kiemelkedő gitárosa, az Omega állandó zenésze White Shapes of Blue című anyaga egyfajta összegzése eddigi négy évtizedes pályájának.
 
 
Fotó: Gus Coral/Zebraonegallery.com via Reuters

Fotók, amelyeket még soha senki nem látott a Rolling Stones-ról

Kiállítják a Rolling Stones együttes első, 1963-as koncertturnéján készült fekete-fehér fotósorozatot Londonban. A képeket először mutatják be a nyilvánosságnak a novemberi tárlaton – olvastuk a közszolgalat.hu-n.
 
Novemberben jön a Simply Red!

Megjelent a Budapesten is koncertező Simply Red új albuma

Tegnap megjelent a zenekar Blue Eyed Soul című új albuma, amelyet megturnéztatnak Európában. A megállóhelyek között ott van Budapest is.
 
Azt mondják, a hangja olyan, mint Janis Jopliné...

Azt mondják, a hangja olyan, mint Janis Jopliné...

November 9-én lép fel Budapesten a kiváló kanadai énekesnő, Layla Zoe. Tavaly őszi lemezbemutató koncertje után ezúttal egy best of műsorral érkezik a Backstage Pubba.
 
 Rory Gallagher és Ted McKenna emlékére zenél a barátok zenekara

Rory Gallagher – és Ted McKenna – emlékére zenél a barátok zenekara

A legendás gitáros, Rory Gallagher időtlen szerzeményeit elevenítik fel szeptember 18-án egykori zenésztársai, az ír Gerry McAvoy basszusgitáros és Brendan O'Neill dobos, valamint a nagyszerű holland gitáros-énekes, Marcel Scherpenzeel. Band Of Friends koncert a budapesti Analog Music Hall...
 
 
Fotó: Major Kata

Startra kész a Strand és a B.my.Lake fesztivál!

Idén újra együtt, egyazon helyen, egyazon időben indul a Strand és a B.my.Lake fesztivál Zamárdiban, közvetlen a Balaton partján. A holnapi kezdés parádésnak ígérkezik, hisz a Petőfi Zenei Díj gálaműsora után a nagyszínpadot John Newman foglalja el, majd utána a hazai kedvenc Follow...
 
Burger - Blues - BeerFest

Burger, blues, beer – Bikás

Augusztus 23-24-25-én a Bikás parkba várnak minden hamburger, blues és sörkedvelőt, egy igazán jó hangulatú nyári street food fesztiválra, ahol Fekete Jenő és a Takáts Tamás Blues Band is színpadra lép.
 
Big Daddy Wilson visszatér Óbudára

Big Daddy Wilson ismét beköszön Óbudára

Július 21. és 25. között világhírű zenészek és itthoni mesterek gyűlnek össze a Kobuci kertben, hogy az élő blues örömébe beavassák a közönséget: a VII. Bluesfesztivál minden bizonnyal a fesztivál történetének egyik legerősebb műsorkínálatával várja a közönséget.
 
Walkman

Visszatér a walkman!

Emlékeztek még a a nyolcvanas-kilencvenes évek legnagyobb műszaki dobására, a hordozható kazettás magnetofonra? Ha azt gondoltátok, hogy soha többé nem hallunk róla, nagyot tévedtetek! Új formában, de a régi funkciókat is megtartva, itt a vadi új modern Walkman!
 
Woodstock 50: a Gastroblues fesztiválra érkezik a legendás fesztivál két egykori fellépője

50 years after: a Gastroblues fesztiválra érkezik Woodstock két egykori fellépője

Arról többször írtunk, hogy az 50. évforduló tiszteletére szervezett amerikai megabuli gyakorlatilag kudarcba fulladt. Magyarországon azonban több olyan rendezvény is lesz, amely méltó módon emlékezik meg a legendás hippifesztiválról. Ilyen a paksi Gastroblues is.
 
Hurricane Party

Hurricane Party tombol a Dürerben

A Hurricane Party tarolja le június 18-án a Dürer Kertet, ahol rickoLus és Bluebird duója a pesti hőhullámokat meglovagolva szörfözik be a hűsítőnek nem mondható éjszakába.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek