Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

A felsorolás végződhetne úgy is, hogy MATT BIANCO vagy IZO FITZROY, de, bocs, nekünk a 2016-os szigetes fellépése óta KOVACS az isten(nő) :)

Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban
Várd a májust – új zenei- és gasztrofesztivál a Városligetben ÚJ FELLÉPŐK!!!

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)
 
Fotó: Ugly Kid Joe/FB

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road feszten

Az amerikai Ugly Kid Joe 5 év után tér vissza Magyarországra, pontosabban a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra. A zenekar az év legnagyobb magyarországi motoros rendezvényének egyik fő fellépője lesz.
 
 
 75 helyszín, 300 program: teljes a SopronFest programja

75 helyszín, 300 program: teljes a SopronFest kínálata

A SopronFest vérbeli „urbán fesztivál”, mert a soproni utcák, terek, klubok, éttermek, kávézók, illetve a fő helyszín, a Lővérek különleges hangulattal és pezsgő élettel telik meg május 11. és 19. között: városszerte közel 100 helyszínen 300 program várja a helyieket és a...
 
A Bánkitó Fesztivál is költözik idén

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a Bánkitó szervezői is hoztak egy hasonló döntést, igaz, ők csak "arrébb tolják" a fesztivált.
 
Fotó: Balaton Sound

Partidömping délutántól pirkadatig – összeállt a Balaton Sound programja

Féltucat zenei helyszín, köztük két nagyszínpad, összesen közel 200 fellépő – összeállt a Heineken Balaton Sound teljes zenei programja. A fesztiválbeach július 3-án, szerdán startol és vasárnap hajnalig meg sem áll Zamárdiban.
 
Készüljél fel a kapcsolódásra: STEREO MC's és BELGA a Malomfeszten

Készüljél fel a kapcsolódásra: STEREO MC's és BELGA a Malomfeszten

A Szerbiában – nem messze a magyar határtól – található oromi szélmalom tövében rendezett fesztivállal kapcsolatban ismét be kell jelentenünk az elfogultságunkat: egyszerűen imádjuk, és idén is kisebb szabadcsapattal szálljuk meg az Öreg Rocker Tanyáját.
 
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át helyszínét a Bujtor István Filmfesztivál.
 
Fotó: Tót Mea

Kerekecske, dombocska: a nyúl elhozta a Kerekdomb Fesztivál első fellépőit

Csaknem minden napra jut egy fesztiválbejelentés, ami azt jelenti, jön a nyár, hurrá. A Kerekdomb viszont ősszel van. (De előtt még ott nyár.) A fesztivál koncertekkel, borkóstolókkal, színházzal, irodalommal és családi programokkal vár mindenkit egy nyárbúcsúztatóra.
 
Fotó: Koncert.hu (Szeláví, 2023.)

Ilyen ez a Szeláví: költözködik kedvenc kisfesztiválunk – és így már nem is olyan kicsi!

Jenőnek és Pilisborosjenőnek idén búcsút mond a 4. Szeláví. A fesztivál – sokunknak a fesztiválszezon nyitányaként – 2024. május 31-től három napon át várja a látogatókat – ezúttal Dömösön.
 
Mizújs babám? fesztivál – Balcsifeeling az Alföldön

Mizújs babám? fesztivál – Balcsifeeling az Alföldön

Az Alföld szívében, Gyopárosfürdőn rendezik meg a legújabb hazai zenei fesztivált 2024. június 27-29. között. A Mizújs babám? névre keresztelt esemény széles zenei kínálattal várja látogatóit, beleértve olyan előadókat, mint LL Junior, Curtis, T.Danny és PIXA vagy a Groovehouse.
 
Forrás: Rock Palota

Idén is ingyenes lesz a Rock Palota Fesztivál

Csaknem harminc helyi és környékbeli zenekar lép fel az 5. Rock Palota Fesztiválon június közepén a várpalotai Thury-várban.
 
Így nyaral a Balaton-parton a Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaan

Így nyaral a Balaton-parton a Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaan

Az anarchia helyett humorral lázadó, éppen 45 éves brit punk ikon, a Toy Dolls, a még kerekebb, négy évtizedet ünneplő Stratovarius a finn powermetal színeiben, és honfitársaik, az északi kocsmabulik hangulatát metalmuzsikába hajtogató Korpiklaani csapata is tiszteletét teszi...
 
Mi is szeretünk, Kátya! Jótékonysági koncert Tompos Kátya kezeléséért

Mi is szeretünk, Kátya! Jótékonysági koncert Tompos...

Kátya kérésére mostanáig csak a szűk szakma tudhatott az állapotáról, ám eljött az idő, hogy a sorsáért aggódó zenészek és a közönség a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ingyenes szabadtéri elektronikus zenei parti a Városligetben

A 2021-ben életre hívott PULP Open Air party idén is a városligeti Pavilon Kertben indítja el a tavaszi-nyári szezonját. Az ingyenes esemény 2024. május 11-én, szombaton 19 órakor kezdődik.

Hollán Jazz Street, sanzonok, Beatles-dalok: angyalföldi koncertfolyam május-júniusban

Ha nem is pálmafák, de rengeteg zene költözik Angyalföldre az elkövetkező hetekben. Az igényességgel összeválogatott koncertek többségén ráadásul ingyenes a részvétel!
Új koncertek