Miközben testvérei rá emlékeznek Paloznakon, az MTV eltávolítaná Michael Jackson nevét az egyik legfontosabb díjáról

A tíz éve elhunyt amerikai sztár slágereit, valamint a testvéreivel alkotott csapat sikereit is eljátssza a Jacksons, amely csütörtökön, augusztus 1-jén a Paloznaki Jazz Pikniken először lép fel Magyarországon. Mindeközben az MTV a Leaving Neverland című dokumentumfilm hatására azt fontolgatja, hogy augusztusi díjátadójukon már nem említenék Michael Jackson nevét.

Miközben testvérei rá emlékeznek Paloznakon, az MTV eltávolítaná Michael Jackson nevét az egyik legfontosabb díjáról
Michael Jacksonra emlékeznek fivérei a Paloznaki Jazzpikniken

Michael Jacksonra emlékeznek fivérei a Paloznaki Jazzpikniken

10 éve, hogy 2009. június 25-én – a manapság sokat vitatott életmódot folytatott – Michael Jackson eltávozott a Föld zenei porondjáról. Egy másik évforduló is aktuális: idén ünnepli 55. születésnapját a The Jacksons zenekar, amelyben Michael ötéves korától énekelt.
 
A fűben ücsörgős hangulattól a nagykoncertekig: végleges a Paloznaki Jazzpiknik programja

A fűben ücsörgős hangulattól a nagykoncertekig: végleges a Paloznaki Jazzpiknik programja

Négy színpadon több mint 30 koncerttel a festői szépségű Balaton-felvidéken, a fűben ülős piknik hangulattól a klubhangulaton át a „nagykoncert” -élményig minden lesz az idei Jazzpikniken. Minden IS!
 
 
Rick Astley is érkezik a Paloznaki Jazzpiknikre!

A Jackson-fivérek mellett Rick Astley is a Paloznaki Jazzpiknikre érkezik!

Újabb három névvel bővült az idei Paloznaki Jazzpiknik fellépőinek kínálata, és ezzel teljessé vált a nagyszínpad programja. A popikonból lett soul énekes Rick Astley augusztus 3-án ad majd koncertet.
 
 Michael Jackson fivérei is fellépnek majd Paloznakon

Michael Jackson fivérei is fellépnek majd Paloznakon

A Michael Jackson fivérei által alkotott Jacksons, a Brand New Heavies, Maceo Parker és az Adani & Wolf duó is koncertet ad az idei Jazzpikniken, augusztus 1. és 3. között a Balaton északi partján, Paloznakon
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek