Menopauza 1170x180

Miközben testvérei rá emlékeznek Paloznakon, az MTV eltávolítaná Michael Jackson nevét az egyik legfontosabb díjáról

A tíz éve elhunyt amerikai sztár slágereit, valamint a testvéreivel alkotott csapat sikereit is eljátssza a Jacksons, amely csütörtökön, augusztus 1-jén a Paloznaki Jazz Pikniken először lép fel Magyarországon. Mindeközben az MTV a Leaving Neverland című dokumentumfilm hatására azt fontolgatja, hogy augusztusi díjátadójukon már nem említenék Michael Jackson nevét.

Miközben testvérei rá emlékeznek Paloznakon, az MTV eltávolítaná Michael Jackson nevét az egyik legfontosabb díjáról
Michael Jacksonra emlékeznek fivérei a Paloznaki Jazzpikniken

Michael Jacksonra emlékeznek fivérei a Paloznaki Jazzpikniken

10 éve, hogy 2009. június 25-én – a manapság sokat vitatott életmódot folytatott – Michael Jackson eltávozott a Föld zenei porondjáról. Egy másik évforduló is aktuális: idén ünnepli 55. születésnapját a The Jacksons zenekar, amelyben Michael ötéves korától énekelt.
 
A fűben ücsörgős hangulattól a nagykoncertekig: végleges a Paloznaki Jazzpiknik programja

A fűben ücsörgős hangulattól a nagykoncertekig: végleges a Paloznaki Jazzpiknik programja

Négy színpadon több mint 30 koncerttel a festői szépségű Balaton-felvidéken, a fűben ülős piknik hangulattól a klubhangulaton át a „nagykoncert” -élményig minden lesz az idei Jazzpikniken. Minden IS!
 
 
Rick Astley is érkezik a Paloznaki Jazzpiknikre!

A Jackson-fivérek mellett Rick Astley is a Paloznaki Jazzpiknikre érkezik!

Újabb három névvel bővült az idei Paloznaki Jazzpiknik fellépőinek kínálata, és ezzel teljessé vált a nagyszínpad programja. A popikonból lett soul énekes Rick Astley augusztus 3-án ad majd koncertet.
 
 Michael Jackson fivérei is fellépnek majd Paloznakon

Michael Jackson fivérei is fellépnek majd Paloznakon

A Michael Jackson fivérei által alkotott Jacksons, a Brand New Heavies, Maceo Parker és az Adani & Wolf duó is koncertet ad az idei Jazzpikniken, augusztus 1. és 3. között a Balaton északi partján, Paloznakon
 
40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek