Összművészeti BEATLES-est a Kazimírban

Március 23-án, szombaton Marsi József legújabb könyvéből, a „100 Beatles sztori, amit nem ismersz...”- ből olvas fel részleteket a Kazimír színpadán, miközben kiváló zenészek teszik teljessé a Beatles-élményt.

Összművészeti BEATLES-est a Kazimírban
A Thirty Seconds To Mars visszatér Budapestre

Jared Leto tényleg fölmászott az Empire State Building tetejére, hogy bejelentse a 30 Seconds To Mars budapesti koncertjét (is)?

Tényleg. Az ikonikus New York-i épület csúcsáról az Oscar-díjas színész valójában a Thirty Seconds To Mars monumentális, Seasons 2024 elnevezésű világkörüli turnéját kürtölte szét, amely Latin-Amerikát, Európát, Észak-Amerikát, Ausztráliát és Új-Zélandot is érinti. Több...
 
Fotó: Marshmello/FB

Marshmelloval tér vissza két év után a Balaton Sound

A járvány okozta kényszerszünetben a szervezők újabb három évre megállapodtak Zamárdi városával a folytatásról, így tehát június 29. és július 2. között újra visszatér a fesztiválélet a Balaton déli partjára.
 
 
Marsalkó Dávid bejárta a nagy fesztiválhelyszíneket

Marsalkó Dávid bejárta a nagy fesztiválhelyszíneket

A soproni VOLT Fesztiválnak otthont adó mezők és a Hajógyári szigetre vezető K-híd hosszú ideje üresen állnak – legalábbis, ami a fesztiválokat illeti. Ahol két éve még emberek ezrei előtt énekelt a színpadon, ma egyedül jár Marsalkó Dávid...
 
Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a...
 
Sziget 2018. (Fotó: Halott Pénz)

Nem halott a pénz: a Forbes listájának TOP 20-ába felkerült Marsalkó Dávid is

A Forbes minden évben összerakja a "Legértékesebb magyar celebek" listáját, ami nem feltétlenül azt meséli el, ki forog jobban a médiában és a megfelelő körökben, hanem azt is, hogy az ismertségét ki tudja legjobban pénzre váltani.
 
 Soha vissza nem térő alkalom: Ed Sheeran, Bruno Mars és a Green Day is fellép a PlayOn Festen

Soha vissza nem térő alkalom: Ed Sheeran, Bruno Mars és a Green Day is fellép a PlayOn Festen

Úgy, mint a magyar népmesében az okos lány: ott is lesz meg nem is, ugyanis a Warner Music Group háromnapos virtuális zenei fesztiválján a kiadó sztárjainak – köztük Cardi B, Ed Sheeran és a Coldplay – korábbi koncertjeit tűzik műsorra az interneten.
 
 
Elhunyt a Marsalis-zenészklán feje

Elhunyt a Marsalis-zenészklán feje

A műfajban híres Marsalis család feje 85 éves volt és a koronavírus következtében halt meg szerdán egy New Orleans-i kórházban.
 
Saját sziget-fesztivált rendez a Horvátországban a Thirty Seconds To Mars

Saját sziget-fesztivált rendez Horvátországban Jared Leto

2019. július 23-án a Budapest Parkban adott koncertet a Thirty Seconds To Mars. 2020-ban egyelőre egyetlen koncert szerepel a turné menüpontjukban, viszonylag közel, Sibenikben rendeznek saját fesztivált.
 
Végleges a VOLT Fesztivál nagyszínpadának programja

Végleges a VOLT Fesztivál nagyszínpadának programja

Három jó nevű külföldi rockzenekarral és néhány magyar kedvenc csapattal kiegészülve immáron végleges a VOLT Fesztivál 2020-as nagyszínpadának programtáblája. Ott lesz a nagy visszatérő My Chemical Romance, a hazánkban már többször megfordult Bring Me The Horizon és a már nagy...
 
Fotó: Juan Alderete/FB

Agysérülést szenvedett, kómában van Marilyn Manson basszusgitárosa

A sokkoló hírt a Shockmagazin közölte: a Marilyn Manson, a The Mars Volta és a Racer X basszereként ismert Juan Alderete kerékpárbalesetet szenvedett, mely során az 56 éves zenész olyan súlyos fej- és agysérülést szenvedett, hogy kómába esett.
 
Lenny Kravitz, Passenger, Marshmello – megkezdődött a VOLT névsorolvasása

Lenny Kravitz, Passenger, Marshmello – megkezdődött a VOLT névsorolvasása

Telekom VOLT Fesztivál első fellépői között számos ismerős név szerepel. 2020. július 1-4. között többek között megfordul Sopronban Lenny Kravitz, Marshmello, Passenger és Yungblud.
 
Holnap indul a jegyvásárlás a 2020-as Arénás Pilvakerre!

Holnap indul a jegyvásárlás a 2020-as Pilvakerre, ne maradj le, mint tavaly...

Jövőre is az Arénába költözik nemzeti ünnepünk legszórakoztatóbb és legméltóbb megemlékezős műsora, a RedBull Pilvaker, ahol a hazai zenei élet meghatározó alakjai együtt elevenítik fel legnagyobb költőink verseit, dallamosított formában.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek