Fotó: Kuttner Ádám

A Pesti Színházba költözik a Lóci játszik koncertszínházi előadása

Megjelent a Lóci játszik legújabb lemeze, amely a 80 nap alatt a Föld körül című darab dalait tartalmazza az előadás színészeinek közreműködésével. Az előadás 2023 február 11-én beköltözik a Pesti Színházba.
 
Fotó: MTI

Koncertek a Mikulásgyárban

Idén új helyszínen, az V. kerületben, a Városháza Parkban lévő Szolidaritás parkjában nyitotta meg kapuit az ország egyik legnagyobb karitatív akciója, a Mikulásgyár, ahol december 22-ig várják az ajándékokat.
 
 
Már nem csak a diákok, a tanárok is kedvezménnyel mehetnek a SZIN-re

Már nem csak a diákok, a tanárok is kedvezménnyel mehetnek a SZIN-re

Gesztus értékű akciót is hirdetett a Tisza-parti fesztivál: év végéig a tavalyi áron dobják piacra a diákbérleteket és ezzel a kedvezménnyel ezúttal a tanárok is élhetnek. SZIN jövőre augusztus 23-26 között jelentkezik, a megszokott helyszínen, az Újszegedi Partfürdőn.
 
Látványos produkcióval tér vissza a NOX

Látványos produkcióval tér vissza a NOX

A zenekar – hosszú szünet után – újra aktív, nemrég jelent meg az új lemezük, és november 27-én egy látványos produkcióval a színpadra is visszatér a csapat a Papp László Arénában.
 
Táncoló koreai nagymamák a Nemzeti Táncszínházban

Táncoló koreai nagymamák a Nemzeti Táncszínházban

Nem viccelünk, ez nem egy fantázianév: a spontán táncot járó nagymamák előadását álló ovációval jutalmazták már Európa számos városában, emellett az első koreai táncelőadás volt, amely meghívást nyert a világ 10 legnagyobb fesztiválja között számontartott Edinburgh-i...
 
Fotó: Helena Lopes (Pexels)

Szabad a Színpad! Még két hétig lehet jelentkezni a tehetségkutatóra

Az ERöMŰVHÁZ Nonprofit Kft. a VII. kerületi K11 Művészeti és Kulturális Központ szervezésében pályázatot ír ki Budapesten működő, feltörekvő, fiatal zenekarok és egyéni előadók részére. Jelentkezési határidő: 2022. október 30. (vasárnap).
 
 
Fotó: 6szín társulat/FB

Presser Gábor könyve és dalai alapján készült koncertszínházi előadás

EGYEDÜL NEM MEGY* címmel sírva-nevetős koncertelőadás készült a 6szín-ben, melynek során hét színész közreműködésével Presser Gábor nótáiban és élettörténetében kalandozhatunk.
 
Feloszlik a Ricsárdgír – Szintis Laci viszont örökre velünk marad

Feloszlik a Ricsárdgír – Szintis Laci viszont örökre velünk marad

Nem most, rögtön: ősszel még lesz pár koncertjük és januárban még bemutatják a búcsúlemezünket is. Ezután már csak egyetlen Ricsárdgír-koncert lesz: 2023 május 18-án, a Budapest Parkban. (A jubileumi Fishingen sem, tuti?)
 
Fotó: SZIN Facebook

A SZIN az egyik legszerethetőbb fesztivállá érett az évek során

Ez volt az 54. alkalom, hogy a Szegedi Ifjúsági Napok keretében fesztivált rendeztek a városban, és mint ahogy azt az előzetes érdeklődési hullám is előre jelezte, az idei rendezvény a végeredményt tekintve igencsak sikeresnek bizonyult. Mi pedig egyre inkább rajongóivá válunk!
 
Fotó: SZIN

Szegeden zárni a nyarat menő: 70+1 új név a SZIN fellépőlistáján

Egy nagy nemzetközi kedvenccel és mintegy hetven hazai fellépővel bővült a legnagyobb nyárzáró fesztivál fellépőinek sora. A korábban bejelentett sztárok – Jason Derulo, Rag'n'Bone Man, Tom Grennan, Alle Farben vagy A7S – mellé ezúttal a belga Joyhauser duó csatlakozott.
 
Fotó: Sziget, Global Village, 2019.

Global Village – a Világzenei Nagyszínpad kistesója a Szigeten

Ha emlékeztek, kezdetben "ott, hátul" volt a világzene nagyszínpada, ahová érdemes volt minden este kigyalogolni, aztán közelebb jött a centrumhoz és egy kicsit kisebb lett, majd 19 év után 2018-ban ugyan teljesen megszűnt, de a műfajt nem száműzték a Szigetről.
 
Fotó: SZIN

Minden napra jut valami zenei csemege a SZIN-en

Már elérhető a napi programbontás a Szegedi Ifjúsági Napok rendezvénysorozatra, ahol idén olyan külföldi sztárok váltják majd egymást a színpadokon, mint az egyedi hangú Rag'n'Bone Man, a ska-punk nagyágyú Russkaja, az angol énekes és dalszerző Tom Grennan, a német DJ fenomén Alle...
 
A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek