A Dombos Fest programja is végleges

A DombosFest programja némileg változott, volt egy fontos időpontváltozás, itt vannak az új időpontok és a részletes program. Ahogy írták: "Lezárunk 20 évet... És elindítunk egy következő ciklust, melynek részleteiről semmit sem tudunk".

A Dombos Fest programja is végleges
Fotó: Fidelio

Lajkó Félix és a Cimbalom Brothers is a Songlines Music Awards jelöltjei közt

Két magyar kiadású lemezt, Lajkó Félix és a Volosi közös anyagát, valamint a Cimbalom Brothers Testvériség/Brotherhood című albumát is jelölték a rangos nemzetközi világzenei díjra, a Songlines Music Awardsra, adta hírül az MTI.
 
Fotó: Erdélyi Gábor

Beelőztek a lengyelek – Fonogram-díjat kapott Lajkó Félix!

Közzétették a lengyel Fonogram-díjakat, amelynek folk kategóriájában első díjat kapott Lajkó Félix & VOLOSI közös lemeze. A rangos elismerést egy nemzetközileg rendkívül elismert zsűri döntése alapján kapta a magyar zenész és lengyel társai.
 
 
Fotó: womex.com

Még mindig nincs meg Lajkó Félix 100 milliós hegedűje

Mint arról beszámoltunk, a világhírű zenész csodálatos hangszerét az autójából vitték el Halottak napján. A hegedű azóta sem bukkant fel – a tolvajok ezek szerint nem viselik szívükön a muzsikáját. Nem úgy a legrangosabb világzenei szaklap, a brit Songlines, amely az év legjobb...
 
Fotó: Lajkó Féli/FB

Így ünnepel Lajkó Félix

Szólóban, triójával, a lengyel Volosi együttessel és az Óperentzia zenekarral is fellép a következő hetekben Lajkó Félix. A vajdasági magyar hegedűvirtuóz január 4-én hagyományosan a Zeneakadémián indítja az új évet.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek