Sergio Leone-filmhét – Ennio Morricone zenéivel

Sergio Leone-filmhét lesz a Cinema MOM Moziban: a rendezőtől hat klasszikus western filmet láthat a nagyközönség augusztus 24. és 29. között Budapesten.

Sergio Leone-filmhét – Ennio Morricone zenéivel
Koncertfilmek is lesznek a Corvin Plaza tetökert-mozijában

Koncertfilmek is lesznek a Corvin Plaza tetőkert-mozijában

A Kultik terasz idén is a Corvin Plaza tetőkertjén várja a filmrajongókat július 5-től, ráadásul ezen a nyáron belépőjegy nélkül élvezhetjük a klasszikus és modern filmeket.
 
Budapesti Tavaszi Fesztivál: Kiss Tibi régi és új alkotásai a Főfotó Galériában

Budapesti Tavaszi Fesztivál: koncertek mindenhol, tánc az utcán és Kiss Tibi-kiállítás a Főfotó Galériában

Budapest egyesítésének 150. évfordulóját ünnepli április 20. és május 2. között 30 helyszínen, több mint 50, műfajokon átívelő programmal a 43. Budapesti Tavaszi Fesztivál.
 
 
Már a nyitókoncert előtt megnyílik a Kobuci jubileumi szezonja

Már az első koncert előtt megnyílik a Kobuci jubileumi szezonja

Március 28-án a Toldi Moziban vetítenek le három koncertfilmet, előtte pedig – egy sajtótájékoztató keretében – szó esik a 2023-as KOBUCI-évadról.
 
Minifesztivállal ünneplik a mozik Budapest születésnapját

Egy híján 150! – Minifesztivállal ünneplik a mozik Budapest születésnapját

Minifesztivállal készül Budapest születésnapjára öt fővárosi mozi, ahol stand-up est, impró színház, filmpremier és koncertek is várják az érdeklődőket november 18-án, pénteken.
 
Fotó: Kultik

Koncert a filmvászon előtt: mozikban fog fellépni a rock and roll szupergroup

Rendhagyó koncertsorozatra készül a Kultik Mozihálózat és a Wake Up 1230 zenekar. Az ország legismertebb rock and roll arcait felvonultató szupergroup a koncertélményt fogja ötvözni a mozis látvánnyal. A szeptember 30-án induló koncertsorozat egészen 2023. január végéig fog tartani az...
 
Fotó: Óbuda.hu

Nyár, plázs, koncertek Óbudán

Az Óbudai Nyár elnevezésű, több mint két hónapos rendezvénysorozat már elkezdődött, és egészen augusztus végéig tart majd különféle programokkal, koncertekkel, Piknik Mozi előadásokkal. Ismét lesz ingyenes Lupa-nap (csak a kerületieknek), és újra nyit a Római-parti Plázs is.
 
 
Csak egyetlen napon látható világszerte a Gorillaz koncertfilmje

Csak egyetlen napon látható világszerte a Gorillaz koncertfilmje

A Song Machine Live From Kong címmel érkező, több mint két és fél órás koncertfilmet Magyarországon csak a Cinema MOM és a Pólus Mozi vetíti.
 
Így rappel a Scherer!

Így rappel a Scherer!

Augusztus 12-én kerül a mozikba A kuflik és az Akármi. A hét főhős – Zödön, Pofánka, Titusz, Hilda, Valér, Bélabá és Fityirc – harmadjára csábítják a moziba a bolondozásra, felhőtlen szórakozásra vágyó családokat.
 
A Toldi Moziban emlékeznek Barta Tamásra

A Toldi Moziban emlékeznek Barta Tamásra

Július 7-én lesz Barta Tamás születésnapja, ebből az alkalomból 4 alkalommal nézhető meg a Siess haza, vár a mama! című zenés dokumentumfilm a Toldi Moziban.
 
Védettségi nélkül: koncertfilmek az új budapesti szabadtéri mozikban

Védettségi nélkül: koncertfilmek az új budapesti szabadtéri mozikban

A még nem beoltottakak külön jó hír, hogy szép számmal nyitnak a szabadtéri mozik is a fővárosban: mostantól a KULTIK Terasz Corvin Plaza és a Köki Terasz is igazi filmklasszikusokkal és premierfilmekkel várja a kimozdulni vágyókat.
 
A Nagy Nyári Koncertfilm-válogatás

Mozibabe: a Nagy Nyári Koncertfilm-válogatás

A rockzene történetének kiemelkedő zenekarait láthatják viszont a nézők a budapesti Pólus Mozi nyári vetítéssorozatán. Olyan ikonikus zenekarok koncertfilmjei kerülnek műsorra egy-egy estére a mozi Nagytermében, mint az AC/DC, a Metallica, a Queen, a The Doors, a Led Zeppelin és a...
 
Indul a szabadtéri mozi és koncertekkel is vár a Várkert Bazár

Indul a szabadtéri mozi és koncertekkel is vár a Várkert Bazár

Szabadtéri programokkal indul újra a Várkert Bazár. A tényleg csodálatos, dunai panorámával bíró helyszínen többek között kertmozis előadások, zenei produkciók, irodalmi estek és tematikus séták gazdagítják a programkínálatot.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek