Indul a szabadtéri mozi és koncertekkel is vár a Várkert Bazár

Indul a szabadtéri mozi és koncertekkel is vár a Várkert Bazár

Szabadtéri programokkal indul újra a Várkert Bazár. A tényleg csodálatos, dunai panorámával bíró helyszínen többek között kertmozis előadások, zenei produkciók, irodalmi estek és tematikus séták gazdagítják a programkínálatot.
 
Ilyen volt a

Lecsengett a pesti autósmozi-láz: bezártak a drive-in vetítések

Úgy tűnik, a járvány arra is tanítgat minket (bár ne tenné), hogy semmit se gondoljunk tutinak, ami itt van egyik nap, a másik nap már nyoma sincs, minden folyamatosan változik, semmi sem biztos. Május utolsó napjaiban írtuk meg, hogy "Kitört a pesti autósmozi-láz" – s itt vagyunk...
 
 
S akkor a cápa beúszik a Teleki térre...

S akkor a cápa beúszik a Teleki térre...

Két kertmozi nyílik Budapesten a héten. A Teleki téri kertmozi péntektől, a Hunyadi téri szombattól várja a mozizni vágyókat ingyenes vetítésekkel; a színes műsorkínálatban drámák, vígjátékok, művész- és gyerekfilmek is szerepelnek.
 
Fotó: Budapesti Klasszikus Film Maraton Facebook

Ingyenes szabadtéri vetítések a Szent István téren

A Nemzeti Filmintézet jóvoltából idén is lesz Budapesti Klasszikus Film Maraton szeptember 22-28. között több fővárosi helyszínen, aminek nem titkolt célja, hogy felhívja a figyelmet a magyar filmkultúra értékeire. A 4. alkalommal megrendezendő programsorozat idén a szülinapos Zsigmond...
 
Minden egyben: autós koncertmozi a Budapest Bárral és másokkal

Minden egyben: autós koncertmozi a Budapest Bárral és másokkal

Július 1. és 25. között a Müpa különleges autós koncertmozival – vagy koncertes autós mozival? – lepi meg a nézőket. Szerdától szombatig a legkülönbözőbb műfajok hazai előadóinak a Fesztivál Színházban ÉLŐBEN zajló koncertjeit közvetítik az épület melletti parkoló...
 
Corvin Plaza mozi

Ez a Corvin-tető nem az a Corvintető: ez a KULTIK Terasz

Ha már egyszer belevágtunk a szabadtéri mozis-ügybe, nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy újabb hellyel bővült a fővárosi lista. Ezúttal a Corvin Plaza tetején ücsörögve nézhetünk filmeket.
 
 
Nem autós-, hanem kertmozi nyílik Óbudán – ingyenes

Nem autós, hanem kertmozi nyílik Óbudán – ingyenes

Amíg nem indulnak be a "tömegrendezvények", úgy tűnik, profilt kell módosítanunk, mert több mozi, mint koncert.
 
Autósmozi

Kitört a pesti autósmozi-láz

Gombamód szaporodnak az autósmozik a fővárosban. Júniustól már a Westend parkolójában is megkezdődnek a vetítések, és a szervezők még azokra is gondoltak, akik nem rendelkeznek kocsival.
 
Autósmozi

Újabb – zárt körü és ingyenes – autósmozi nyílik Budapesten

Újabb autósmozi nyílik a fővárosban júniusban, ahol klasszikus sikerfilmeket nézhetünk biztonságos körülmények közt, ráadásul ingyen! A dolog szépséghibája, hogy a szolgáltatást csak újpesti lakosok vehetik igénybe.
 
A fotó illusztráció

Visszatér a 60-as évek hangulata: autós mozi nyílik a pláza tetején

Újra van autósmozi Budapesten! Az utóbbi hónapokban a COVID-19 elleni intézkedések miatt távol kellett tartanunk magunkat a filmszínházaktól, a júniusban nyíló PANAM autósmozinak hála többé nem kell lemondanunk a biztonságos mozizás élményéről.
 
Dániában az autós mozik példájára autós koncerteket tartanak

Dániában az autós mozik példájára autós koncerteket tartanak

Dániában sem lehetségesek a tömegrendezvények, de egy dán város kreatív módon megkerülte az érvényben lévő rendelkezéseket.
 
A Pink Floyd mindenkori dobosa kétszer is megjelenik Budapesten

A Pink Floyd mindenkori dobosa kétszer is megjelenik idén Budapesten

Június 22-én a Pink Floyd mindenkori dobosának zenekara, a Nick Mason’s Saucerful Of Secrets a Pink Floyd korai időszakának dalaival érkezik a Budapest Parkba. Március 10-én a világpremierrel egy időben kerül műsorra a Pólus Mozi Rock Klub vetítésén a Nick Mason's Saucerful of Secrets:...
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek