Hétfőtől szerdáig bezár a Szimpla

Az új nyitvatartási rend a jövő héten kezdődik, és bizonytalan, meddig tart. Addig, ameddig.... tudjuk.

Fotó: Szimpla Kert/FB
Fotó: Pap Dávid Tamás

Éjfél után: Itt ellenőrizheted, nyitva maradhat-e a kedvenc helyed a romkocsma negyedben

A 24.hu értesülése szerint az éjszakai szórakozóhelyek kétharmada nem kért felmentést a VII. kerületi csendrendelet alól. Aki meg igen, azok nevét közzé tették a kerületi portálon, mi is onnan másoltuk.
 
Reméljük, nem az lesz az új szlogen: Bulinegyed – ahová a madár se' jár (Fotó: Mika kert)

Elfogadták minden idők legszigorúbb csendrendeletét a bulinegyedben

A hetedik kerület közgyűlése úgy határozott, hogy egy bizonyos területen belül az üzletek és vendéglátóhelyek nem lehetnek nyitva éjfél és reggel 6 óra között – adta hírül a Portolio.hu.
 
 
Koncertek helyett romkocsmának ad helyet az Aréna

Koncertek helyett romkocsmának ad helyet az Aréna

Tényleg így hirdetik magukat, mármint, hogy "romkocsma", de szerintünk egyetlen alkalommal mondhatta volna el ezt magáról az intézmény, 1999. december 15. után, mely dátumra senki sem emlékszik vissza szívesen. De bármi is lehet...
 
Ez mondjuk pont a Ráday utca, de bárhol lehetne Budapesten (MTI)

Feszkó van a bulinegyedben

Gyakorlatilag épphogy kinyitottak a helyek, máris feszültség generálódott az üzemeltetők és a VII. kerületi önkormányzat között.
 
Fotó: Szimpla Kert

Éjfélkor lehúzzák a rolót a bulinegyedben

Elfogadták a belső-erzsébetvárosi döntés-előkészítő munkacsoport tagjai azt a javaslatcsomagot, amelyet több hónapos tárgyalássorozat után dolgoztak ki a kerület bulinegyedében kialakult állapotok rendezésére – írja a Népszava.
 
Az megvan, hogy szombaton Beethovent játszanak a romkocsmákban?

Az megvan, hogy szombaton Beethovent játszanak a romkocsmákban?

A zene éjszakája - csak klasszikusan címmel Budapest nyolc kedvelt szórakozóhelyén tartanak klasszikus zenei minikoncerteket szombaton késő délutántól éjfélig.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek