Arthada & Friends


Zenei stílusEgyéb zene
Arthada & Friends
Az Arthada & Friends bécsi együttes, és Sri Chinmoy meditatív zenéjét játssza. 1992 óta ad meditatív koncerteket. Eddig 9 különböző európai országban léptek fel, de játszottak Ázsiában is, illetve kb. 30 alkalommal adtak koncertet az Egyesült Államokban. A zenéjüket európai rádióállomások is sugározzák. Eddig 5 CD-jük jelent meg. 
A zenészek keleti és nyugati hangszereken játszva teremtenek egy meditatív atmoszférát, melyben a hallgató képessé válik az elmélyülésre, a belső csend, béke és öröm átélésére. Az előadott kompozíciók mindegyikét Sri Chinmoy szerezte mély meditatív állapotban, melyek a nyitott hallgatót képessé teszik egy meditatív, ill. magasabb tudatállapot átélésére.
A koncerteken a következő hangszerek szólalnak meg: Sarangi, tampura, harmónium, szitár, különböző fuvolák, gitár, klarinét, erhú (kínai hegedű), cselló és tabla.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Jövőre Hollandia lesz az Eurovízió házigazdája

Jövőre Hollandia lesz az Eurovízió házigazdája

Duncan Laurence nyerte Arcade című dalával a 64. Eurovíziós Dalfesztivált, amelynek döntőjét szombaton késő este rendezték Tel-Avivban.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sir Elton John sírt Cannes-ban a róla készült életrajzi film bemutatóján

A kötelező szmoking helyett a hátán ezüst strasszokkal díszített zakóban és szív alakú napszemüvegben érkezett Elton John csütörtök este Cannes-ba a róla készült életrajzi film, a Rocketman bemutatójára, a művet versenyen kívül vetítették a fesztiválon.

Indul a Rolling Stones-turné Mick Jagger szívműtéte után

Mick Jagger szívműtéte után nyáron indítja korábban elhalasztott észak-amerikai koncertkörútját a Rolling Stones - írta a BBC hírportálja.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek