Arthada & Friends


Zenei stílusEgyéb zene
Arthada & Friends
Az Arthada & Friends bécsi együttes, és Sri Chinmoy meditatív zenéjét játssza. 1992 óta ad meditatív koncerteket. Eddig 9 különböző európai országban léptek fel, de játszottak Ázsiában is, illetve kb. 30 alkalommal adtak koncertet az Egyesült Államokban. A zenéjüket európai rádióállomások is sugározzák. Eddig 5 CD-jük jelent meg. 
A zenészek keleti és nyugati hangszereken játszva teremtenek egy meditatív atmoszférát, melyben a hallgató képessé válik az elmélyülésre, a belső csend, béke és öröm átélésére. Az előadott kompozíciók mindegyikét Sri Chinmoy szerezte mély meditatív állapotban, melyek a nyitott hallgatót képessé teszik egy meditatív, ill. magasabb tudatállapot átélésére.
A koncerteken a következő hangszerek szólalnak meg: Sarangi, tampura, harmónium, szitár, különböző fuvolák, gitár, klarinét, erhú (kínai hegedű), cselló és tabla.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Élete végéig ingyenesen vehet részt a Papa Roach-koncerteken

Élete végéig ingyenesen vehet részt a Papa...

A Papa Roach az idén januárban megjelent "Who Do You Trust?" című lemezén található dalhoz, a "Come Around”-hoz forgatott klipet, amit nemrégiben...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

A kitartás személyes megtestesítője, akit az orosz kultúrához való hozzájárulásért lovaggá is ütöttek, balett-táncosként kezdte. A hattyúk tava című balettelőadását 2019-ben két alkalommal is láthatja a magyar közönség.

A magyarok kedvenc máltai zenekara a Dürerben lép fel: egy népdalt is megtanultak

Másfél évtizede a zenekar örömzenélésből született, és dalaikkal azóta is az életet ünneplik. A Tribali tagjai a pozitív energiát azonban nem csak a zenéjükön keresztül igyekeznek átadni: már évekkel ezelőtt számot írtak az esőerdőkről, fiatalokat tanítanak zenére, és még jótékonysági programokban is részt vesznek. A...

Milyen lehet a blues íze? Hobo és Bill a debreceni ZAMAT Fesztiválon

A Debreceni ZAMAT Fesztivál 2019-ben kilencedik alkalommal várja a finom ízek és a minőségi szórakozás kedvelőit a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén, illetve a HALL-ban, ahol többek közt a Hooligans, valamint Hobo + Bill kapitány közös koncertje is megtekinthető.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek