Arthada & Friends


Zenei stílusEgyéb zene
Arthada & Friends
Az Arthada & Friends bécsi együttes, és Sri Chinmoy meditatív zenéjét játssza. 1992 óta ad meditatív koncerteket. Eddig 9 különböző európai országban léptek fel, de játszottak Ázsiában is, illetve kb. 30 alkalommal adtak koncertet az Egyesült Államokban. A zenéjüket európai rádióállomások is sugározzák. Eddig 5 CD-jük jelent meg. 
A zenészek keleti és nyugati hangszereken játszva teremtenek egy meditatív atmoszférát, melyben a hallgató képessé válik az elmélyülésre, a belső csend, béke és öröm átélésére. Az előadott kompozíciók mindegyikét Sri Chinmoy szerezte mély meditatív állapotban, melyek a nyitott hallgatót képessé teszik egy meditatív, ill. magasabb tudatállapot átélésére.
A koncerteken a következő hangszerek szólalnak meg: Sarangi, tampura, harmónium, szitár, különböző fuvolák, gitár, klarinét, erhú (kínai hegedű), cselló és tabla.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Sohase mondd, hogy vége: a Mötley Crüe turnéra indul

Sohase mondd, hogy vége: a Mötley Crüe turnéra indul

A zenekar tagjai hat éve aláírtak egy szerződést vagy mit, hogy TÖBBÉ SOHA nem turnéznak. Na, ezt most összetépték (vö. felrobbantották), és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A világhírű gospel-dal története, amelyet eddig már 67 millióan láttak – magyar csattanóval!

Azért valljuk be, még akkor is nagy szám ez, amikor hetente robbannak be olyan dalok, klipek, szövegvideók, amelyeknek pillanatok alatt szalad fel milliókig a számlálójuk. A cikkünk tárgya azonban mindenhonnan nézve egy igazi gospel-dal, nem egy divatos pop-, rock- vagy bármilyen sláger.

Kelis márciusban az Akváriumban főzi meg a közönségét

2020. március 3-án jubileumi turnéjának budapesti állomásaként érkezik az Akvárum Klubba az amerikai énekes, dalszerző és séf Kelis, akinek olyan slágereket köszönhetünk, mint a Trick Me vagy a Milkshake.

Te miért akarsz lángost enni a karácsonyi vásárban?

Ezen tűnődünk... Sétálni, koncerteket nézni, matatni a cuccok között hozzátartozik az adventhez. De a kajálás...?
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek