Arthada & Friends


Zenei stílusEgyéb zene
Arthada & Friends
Az Arthada & Friends bécsi együttes, és Sri Chinmoy meditatív zenéjét játssza. 1992 óta ad meditatív koncerteket. Eddig 9 különböző európai országban léptek fel, de játszottak Ázsiában is, illetve kb. 30 alkalommal adtak koncertet az Egyesült Államokban. A zenéjüket európai rádióállomások is sugározzák. Eddig 5 CD-jük jelent meg. 
A zenészek keleti és nyugati hangszereken játszva teremtenek egy meditatív atmoszférát, melyben a hallgató képessé válik az elmélyülésre, a belső csend, béke és öröm átélésére. Az előadott kompozíciók mindegyikét Sri Chinmoy szerezte mély meditatív állapotban, melyek a nyitott hallgatót képessé teszik egy meditatív, ill. magasabb tudatállapot átélésére.
A koncerteken a következő hangszerek szólalnak meg: Sarangi, tampura, harmónium, szitár, különböző fuvolák, gitár, klarinét, erhú (kínai hegedű), cselló és tabla.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A Máltai Lovagrend védené a prágai Lennon-falat

A Máltai Lovagrend védené a prágai Lennon-falat

A Lennon-fal a hetvenes évek elején "jött létre", amikor a lovagrend kertjének falán a Velkoprevorské (Nagyperjeli) téren megjelentek a korabeli...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Miattuk marad el egy fesztivál Chicagóban

Az Index értesülése szerint a Mamby on the Beach szervezői pénteken bejelentették, hogy az augusztus második felére meghirdetett fesztivál idén rajtuk kívül álló okok miatt elmarad...

Életmű-díjjal tüntetik ki Szörényi Leventét és Szörényi Szabolcsot

Szörényi Levente és Szabolcs többek közt Höfner típusú gitárokon is zenélt, amiről számos felvétel és fotó maradt fent, például a nagy múltú táncdal-fesztiválról, vagy az egyik legismertebb Illés dal, a Ne gondold! felvétele. A világhírű hangszerkészítő cég most életműdíjjal tünteti ki a Szörényi testvéreket.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek