Neoton 1000

Arthada & Friends


Zenei stílusEgyéb zene
Arthada & Friends
Az Arthada & Friends bécsi együttes, és Sri Chinmoy meditatív zenéjét játssza. 1992 óta ad meditatív koncerteket. Eddig 9 különböző európai országban léptek fel, de játszottak Ázsiában is, illetve kb. 30 alkalommal adtak koncertet az Egyesült Államokban. A zenéjüket európai rádióállomások is sugározzák. Eddig 5 CD-jük jelent meg. 
A zenészek keleti és nyugati hangszereken játszva teremtenek egy meditatív atmoszférát, melyben a hallgató képessé válik az elmélyülésre, a belső csend, béke és öröm átélésére. Az előadott kompozíciók mindegyikét Sri Chinmoy szerezte mély meditatív állapotban, melyek a nyitott hallgatót képessé teszik egy meditatív, ill. magasabb tudatállapot átélésére.
A koncerteken a következő hangszerek szólalnak meg: Sarangi, tampura, harmónium, szitár, különböző fuvolák, gitár, klarinét, erhú (kínai hegedű), cselló és tabla.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Többet nem ébredünk Jáksóval

Többet nem ébredünk Jáksóval

Jáksó László már ma reggel sem volt hallható az elmúlt hónapokban általa vezetett Sláger Reggel című műsorban. Három évvel ezelőtt, 2017...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A magyar zenészek az élőzenés fellépésekből szerzik jövedelmük több mint 60 százalékát

Azzal mindenki tisztában van, hogy a járvány egyik legnagyobb vesztesei a szórakoztatóiparban tevékenykedők. A 2020-as év bevételi szempontból akkor is mínuszos lesz, ha esetleg nyárra már feloldják a korlátozásokat, erről nincs információnk, csak optimizmusunknak adtunk hangot. Ennek tudatában a Music Hungary Szövetség...

Fontosat üzent a Duran Duran koronavírusból felgyógyult gitárosa

John Taylornak, a 80-as évek legendás bandája, a Duran Duran basszusgitárosának pár hete pozitív lett a koronavírus-tesztje. Az 59 éves zenész a zenekar Instagram oldalán most közölte a hírt azzal, hogy szerencsére viszonylag hamar felgyógyult a kórból.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek