Szécsi Pál 80

Bad Habit


Zenei stílusMetal
Bad Habit
A BAD HABIT zenekar 2013 végén alakult meg egy debreceni kertesház nappalijában a gimnáziumi barátságok kezdetén. 2017 tavaszára pedig elérte jelenlegi felállását. Addig sok minden történt a 6 tagú fiú-lány énekduóval operáló punk-rock csapattal, akik ma már számos stílussal bővítették zenei palettájukat. Megnyerték 2016-ban a Szobrock Tehetségkutatót és felléptek az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében Budapesten. A döntőben való megmérettetést megismételték 2018-ban is, amit ezúttal a szarvasi Dobbantón küzdöttek ki maguknak. Valamint a 2018-as Hangfoglaló Program Induló Előadóknak szóló pályázat keretein belül felléptek az A38 Hajón is.
A Hajós koncert után
Ma a zenekar már 3 kislemezzel és 3 single megjelenéssel rendelkezik, amikhez 10 videóklipet is forgattak, valamint zenéjük megtalálható az összes fontosabb zenei megosztó oldalon. Nem csak online, de élőben is egyre aktívabbak: felléptek már a Fish!, a Cloud9+, az Ocho Macho, az Intim Torna Illegál vagy a Paddy and the Rats zenekarokkal olyan helyeken, mint pl. debreceni Hall, Roncsbár. A zenekar az utóbbi években elkezdte bejárni az ország klubjait és fessztiváljait. Felléptek idén nyáron a VOLT, Strand Feszten és a Campus Nagyszínpadán. De már játszottak az East fest, Lesz Feszt, Főhe színpadain is, valamint Erdélyben is jártak két alkalommal, Felvidékre és Nyugat-Magyarországra is ellátogattak, hogy az új lemezt minél több helyen bemutathassák.
Campus 2019 Hell Nagyszínpad
Erdély, Kápolnásfalu 2018
Csavargó EP (2018)

Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/badhabitzenekar/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Mit nem értünk?

Mit nem értünk?

Tóth Attila a Mobilmánia új énekese – adta hírül a Hard Rock Magazin. Ők írták meg azt is, hogy több mint hét év után otthagyta a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Megvan a miskolci Kocsonyafesztivál végleges programja

Wellhello, Kowalsky meg a Vega, Paddy and the Rats, P.Mobil, R-GO, Bereczki Zoltán, Sub Bass Monster, Ganxsta Zolee X Takács Vilkó – hogy csak párat említsünk a fellépők közül, akik március 8. és 10. a hagyományos miskolci Kocsonyafesztivál fellépői lesznek.

Tánc az Erzsébet téren és mindenhol – tavasszal újra ritmusba lendül Budapest

Legendás fellépőkkel és izgalmas zenei felfedezésekkel vár idén is mindenkit a Budapest Ritmo április 11. és 13. között.
Új koncertek