Neoton 1000

Bad Habit


Zenei stílusMetal
Bad Habit
A BAD HABIT zenekar 2013 végén alakult meg egy debreceni kertesház nappalijában a gimnáziumi barátságok kezdetén. 2017 tavaszára pedig elérte jelenlegi felállását. Addig sok minden történt a 6 tagú fiú-lány énekduóval operáló punk-rock csapattal, akik ma már számos stílussal bővítették zenei palettájukat. Megnyerték 2016-ban a Szobrock Tehetségkutatót és felléptek az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében Budapesten. A döntőben való megmérettetést megismételték 2018-ban is, amit ezúttal a szarvasi Dobbantón küzdöttek ki maguknak. Valamint a 2018-as Hangfoglaló Program Induló Előadóknak szóló pályázat keretein belül felléptek az A38 Hajón is.
A Hajós koncert után
Ma a zenekar már 3 kislemezzel és 3 single megjelenéssel rendelkezik, amikhez 10 videóklipet is forgattak, valamint zenéjük megtalálható az összes fontosabb zenei megosztó oldalon. Nem csak online, de élőben is egyre aktívabbak: felléptek már a Fish!, a Cloud9+, az Ocho Macho, az Intim Torna Illegál vagy a Paddy and the Rats zenekarokkal olyan helyeken, mint pl. debreceni Hall, Roncsbár. A zenekar az utóbbi években elkezdte bejárni az ország klubjait és fessztiváljait. Felléptek idén nyáron a VOLT, Strand Feszten és a Campus Nagyszínpadán. De már játszottak az East fest, Lesz Feszt, Főhe színpadain is, valamint Erdélyben is jártak két alkalommal, Felvidékre és Nyugat-Magyarországra is ellátogattak, hogy az új lemezt minél több helyen bemutathassák.
Campus 2019 Hell Nagyszínpad
Erdély, Kápolnásfalu 2018
Csavargó EP (2018)

Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/badhabitzenekar/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Ha írsz a Fesztiválzenekarnak, gangkoncertet adhat a házatokban!

Ha írsz a Fesztiválzenekarnak, gangkoncertet adhat a...

A Fesztiválzenekar zenészei júniusban minden vasárnap és hétfő este lakóházak, társasházak zárt udvarain, házak közötti belső kertekben...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

40 éve történt: ráomlott a közönségre a fal az ifiparkos Edda koncerten

1980. május 27-én az Edda Művek adott koncertet az ifiparkban, azon a helyen, ami –némi átalakulás után – most a Várkert Bazár nevet viseli.

Végül mégis megünneplik a az 50. Glastonburyt – a szülinapnak a BBC ad helyet

A BBC bejelentette, hogy The Glastonbury Experience címmel a fesztivál időpontjával egy időben – főműsoridőben!– egy komplett műsorfolyamot szentelnek az ikonikus fesztiválnak.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek