Év koncertje - szavazás

Bad Habit


Zenei stílusMetal
Bad Habit
A BAD HABIT zenekar 2013 végén alakult meg egy debreceni kertesház nappalijában a gimnáziumi barátságok kezdetén. 2017 tavaszára pedig elérte jelenlegi felállását. Addig sok minden történt a 6 tagú fiú-lány énekduóval operáló punk-rock csapattal, akik ma már számos stílussal bővítették zenei palettájukat. Megnyerték 2016-ban a Szobrock Tehetségkutatót és felléptek az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében Budapesten. A döntőben való megmérettetést megismételték 2018-ban is, amit ezúttal a szarvasi Dobbantón küzdöttek ki maguknak. Valamint a 2018-as Hangfoglaló Program Induló Előadóknak szóló pályázat keretein belül felléptek az A38 Hajón is.
A Hajós koncert után
Ma a zenekar már 3 kislemezzel és 3 single megjelenéssel rendelkezik, amikhez 10 videóklipet is forgattak, valamint zenéjük megtalálható az összes fontosabb zenei megosztó oldalon. Nem csak online, de élőben is egyre aktívabbak: felléptek már a Fish!, a Cloud9+, az Ocho Macho, az Intim Torna Illegál vagy a Paddy and the Rats zenekarokkal olyan helyeken, mint pl. debreceni Hall, Roncsbár. A zenekar az utóbbi években elkezdte bejárni az ország klubjait és fessztiváljait. Felléptek idén nyáron a VOLT, Strand Feszten és a Campus Nagyszínpadán. De már játszottak az East fest, Lesz Feszt, Főhe színpadain is, valamint Erdélyben is jártak két alkalommal, Felvidékre és Nyugat-Magyarországra is ellátogattak, hogy az új lemezt minél több helyen bemutathassák.
Campus 2019 Hell Nagyszínpad
Erdély, Kápolnásfalu 2018
Csavargó EP (2018)

Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/badhabitzenekar/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Kontroll Csoport 40 – az első fecske a Kobuci 2020-as évadából

Kontroll Csoport 40 – az első fecske a Kobuci 2020-as...

Június 13-án mindenki ott lesz a Kobuciban, aki csak számít... Illetve, akinek számít ez a formáció meg az összes többi, melyek egymással...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Három nevet töltött a nagyágyúba ma a Budapest Park

A két hónap múlva nyitó Budapest Park három újabb fellépőt jelentett be: június 22-én a Pink Floyd mindenkori dobosának zenekara, a Nick Mason’s Saucerful Of Secrets a Pink Floyd korai időszakának dalaival érkezik hazánkba; július 8-án két évvel káprázatos első hazai, Parkban adott koncertje után tér vissza LP; július 15-én...

Lemondták dublini és londoni koncertjüket a járvány miatt Kowáék

Noha a hírek arról szólnak, hogy csitul a járvány, a zenekar a teljes visszahúzódásáig biztonsági okokból nem vállal repülő- és hajóutakat – mindezt a Facebook oldalukon tették közzé.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek