Fehér Balázs


Zenei stílusPop
Fehér Balázs

Énekes. Dalszerző. Producer. (please scroll down for the English version)

2020-tól dalszerzője, szövegírója és producere saját zenei formációjának. Megjelenik első önálló szólóalbuma „I am” (Vagyok) címmel. Korábban 11 évig a „the Carbonfools” együttes szólóénekese, dalszerzője, szövegírója és művészeti vezetője volt, ezen időszak alatt 4 album került kiadásra. Szólóénekesként több magyar művésztárssal működött együtt.

Singer. Songwriter. Producer.

From 2020 he is the singer, songwriter and producer of his own music brand. His first solo album called ”I am” is released. For 11 years he was the lead-singer, songwriter and art director of the band “The Carbonfools”, they released 4 albums. He collaborated with many Hungarian fellow artists.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/feherbalazsmusic
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Elton John nem indul el a sárga úton – elhalasztja európai turnéját

Elton John nem indul el a sárga úton – elhalasztja...

Az Atv (és az MTI) értesülése szerint a 74 éves énekes-dalszerző halaszthatatlan és megúszhatatlan csípőműtétje miatt 2023-ra tolta el a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

Music Hungary: Vajon lesznek fesztiválok 2022 nyarán?

Jó lenne erre a kérdésre erőteljes bólogatással (headbang?) felelni, de egyelőre óvatosan biccentünk. November 17-18-án a veszprémi Hangvillában tartja szokásos évi konferenciáját a Music Hungary Szövetség, ahol erről is szó lesz.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek