Kolovratnik Krisztián


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb színház
Kolovratnik Krisztián

Színmûvész, fotós, zeneszerzõ, zenész.
Több nyelven beszél: németül, angolul, spanyolul.
Hangszereken is játszik: zongorán, gitáron, tangóharmonikán, valamint fotózással is foglalkozik.
1995/1999. Színház- és Filmmûvészeti Egyetem.
1999-Vígszínház.
Súgó csiga díj (2003).

Színészek, akik nem képesek megelégedni azzal, hogy már minden jó pasit eljátszottak és szerelmes beléjük a fél nézõtér. Kolovranik Krisztián ilyen. Többet akar. Kevés volt neki a színház, hát filmezni kezdett. Megtanult spanyolul, végigment az El Caminon, beleszeretett a fényképezésbe és mostanság már egész komoly sorozatokat készít pusztán kedvtelésbõl. Ráadásul jegyzett kortárs zeneszerzõ.

Földessy Margit színistúdiójába járt, majd 1996-ban elsõre felvették a Színház- és Filmmûvészeti Egyetemre, ahonnan rögtön a Vígszínházhoz került. Sokoldalú színész: gyerekkora óta fotózik, egyik képe bekerült az Év Sajtófotói albumba (2005), s megjelent 28 képbõl álló fotóalbuma is. A zene szintén fiatalon lett része az életének, azóta zenél, zenét szerez, a Pesti Színház Lila ákác címû elõadásában, a Sok hûhó semmiért-ben és a Zongora címû darabban mint zeneszerzõ mutatkozott be a közönségnek. Az utóbbi években rövidebb ideig Barcelonában élt, játszott kisjátékfilmekben, játékfilmekben itthon és Spanyolországban egyaránt. 2003-ban Súgó Csiga díjat nyert.


  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Lángoló: Sok zenész felhagyhat a zenéléssel a járvány miatt

Lángoló: Sok zenész felhagyhat a zenéléssel a...

Az egy dolog, hogy félbe kellett szakítani a turnézást, a koncertezést, a felvételeket mindent, a Lángoló Gitárok megújult oldala szerint – és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

ABBAtar 2022 – Így ünnepli meg az 50 éves évfordulót a legendás négyes

A hetvenes évek ikonikus zenekarának tagjai – Agnetha Fältskog (70), Björn Ulvaeus (75), Benny Andersson (73) és Anni-Frid Lyngstad (74) – egy londoni stúdióba vonultak, hogy együtt dolgozzanak a 2022-ben esedékes ABBAtar elnevezésű hologramturnéjukon. A „fellépésekkel” a zenekar megalapításának 50. évfordulójáról fognak a...

Prince-albumot és pólót nyerhetsz – alig kell tenned valamit érte

Rövidesen a boltok (virtuális) polcára kerül a „Sign "☮" the Times" újrakevert változata., amelyen nem csak az 1987-es dalokat tartalmazza, hanem Prince hagyatékának további 63 kiadatlan felvételét. Olyan eddig sosem hallott felvételek kerültek fel, amiket a legenda 1979 és 1987 között rögzített.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek