Neoton 1000

Kolovratnik Krisztián


HonlapNem ismert
Zenei stílusEgyéb színház
Kolovratnik Krisztián

Színmûvész, fotós, zeneszerzõ, zenész.
Több nyelven beszél: németül, angolul, spanyolul.
Hangszereken is játszik: zongorán, gitáron, tangóharmonikán, valamint fotózással is foglalkozik.
1995/1999. Színház- és Filmmûvészeti Egyetem.
1999-Vígszínház.
Súgó csiga díj (2003).

Színészek, akik nem képesek megelégedni azzal, hogy már minden jó pasit eljátszottak és szerelmes beléjük a fél nézõtér. Kolovranik Krisztián ilyen. Többet akar. Kevés volt neki a színház, hát filmezni kezdett. Megtanult spanyolul, végigment az El Caminon, beleszeretett a fényképezésbe és mostanság már egész komoly sorozatokat készít pusztán kedvtelésbõl. Ráadásul jegyzett kortárs zeneszerzõ.

Földessy Margit színistúdiójába járt, majd 1996-ban elsõre felvették a Színház- és Filmmûvészeti Egyetemre, ahonnan rögtön a Vígszínházhoz került. Sokoldalú színész: gyerekkora óta fotózik, egyik képe bekerült az Év Sajtófotói albumba (2005), s megjelent 28 képbõl álló fotóalbuma is. A zene szintén fiatalon lett része az életének, azóta zenél, zenét szerez, a Pesti Színház Lila ákác címû elõadásában, a Sok hûhó semmiért-ben és a Zongora címû darabban mint zeneszerzõ mutatkozott be a közönségnek. Az utóbbi években rövidebb ideig Barcelonában élt, játszott kisjátékfilmekben, játékfilmekben itthon és Spanyolországban egyaránt. 2003-ban Súgó Csiga díjat nyert.


  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Feszkó van a bulinegyedben

Feszkó van a bulinegyedben

Gyakorlatilag épphogy kinyitottak a helyek, máris feszültség generálódott az üzemeltetők és a VII. kerületi önkormányzat között.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Szeder megszelídít egy T-Rexet

Legutóbbi lemezének címadó dalához készített klipet Szeder. A Bátran lépek felvételei az elmúlt egy év élő koncertjein készültek. A rockos dal egy önismereti út kiemelt állomásáról szól, amikor a személyes utunk és történetünk elfogadása, majd integrálása után bátran lépünk ki a világba, hogy megmutassuk kik vagyunk...

Új rekord született: tizennyolc hete vezeti Rácz Gergőék dala a slágerlistát

Tizennyolc hete, azaz több mint 4 hónapja folyamatosan vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát Rácz Gergő és Orsovai Reni "Mostantól" című Fonogram-díjas dala.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek