Magidom


Zenei stílusPop/Rock
Magidom

A korábban Nomen Est Showmen néven alkotó zenekar egy nagy családi vállalkozásnak is felfogható, mivel a tagok között rokoni szálak is megtalálhatóak. Merengős, révedezős popzenéjükbe alkalmi jelleggel a régi vonalas beat-hullámok is belesöpörnek (Illés, Beatles stb).

Eddig két kislemezt készítettek, felléptek számos klubban (A38, Gödör, Akvárium stb.), játszottak már pár nagyobb név előtt (30y, PUF, Irie Maffia, Szabó Balázs Bandája), a nyári fesztiválokon is feltűntek (EFOTT, Veszprémi Utcazene, PAFE), 2014 végén pedig megérkezett a zenekar első nagylemeze, a Turistajel.  2016 őszén jelenik meg új, Csomagol az Idő  című lemezük.

 

A zenekar 2015-16-ban  Cseh Tamás Program támogatását élvezte


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/magidom/about/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Ingyenes Bryan Adams koncert lesz a Hősök terén!

Ingyenes Bryan Adams koncert lesz a Hősök terén!

A Szerencsejáték Zrt. az idei évben a Skandináv lottó 20. évfordulója alkalmából rendezi meg Szuperkoncert elnevezésű, nagyszabású ingyenes...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével bíró Adam Naas. Ideje megismerkedni az ősszel az Akváriumba érkező sztárral.

Minden rekordot megdöntött a STRAND Fesztivál

Vasárnap hajnalban ért véget a MOL Nagyon Balaton nyárzáró eseménye, a STRAND Fesztivál. A 2013-ban indult fesztiválra a szezon legvégén a vártnál jóval többen, 126 ezren látogattak el.

A Kobuciban megünneplik a Magyar Dalt

A Magyar Dal Napját Presser Gábor kezdeményezésére először a 2008-as Sziget fesztivál mínusz egyedik napján rendezték meg. A következő esztendőtől szeptember második vasárnapján tartották és országos rendezvénnyé vált az esemény, évről évre több tízezer nézővel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek