Thomas Anders


Zenei stílusPop/Rock

Közelgő Thomas Anders koncertek

Thomas Anders
Thomas Anders (Münstermaifeld, 1963. március 1. - ) német énekes, zeneszerző és zenei producer, a Modern Talking duó egyik tagja.

Énekhangjára Dieter Bohlen producer figyelt fel 1983 elején. 1983-ban meg is alakult a világhírű popduó: Modern Talking. Anders előtte német "slágereket" énekelt. Több műfajban kipróbálta hangját: pop, europop, latin pop, pop rock, dance pop, blue-eyed soul, jazz. Anders első szólókarrierje '89-től '97-ig tartott, miután barátnője Nora kibírhatatlan természete miatt összevesztek Bohlennal, majd 2003-tól egy újabb szóló-fejezet következett. A Modern Talking azok körében még mindig egy kedvelt nosztalgia-fétis, akik a keletkezésétől átélték a pop-szakma teljes megújulását, átalakulását.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

A Terra Livre csütörtökön 18 óra 30 perctől játszik a Sziget Global Village színpadán. A mostani Sziget-koncert eredetileg 2020-ban lett volna,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

A megátkozott ember – film készül Radics Béláról

A drámaian korán meghalt magyar Jimi Hendrixről dokumentarista elemekkel gazdagított játékfilmet forgatnak – tudtuk meg a 24.hu interjújából, amelyet Klacsán Gábor rendező-társoperatőrrel készítettek.

Django Feszt a Kobuciban – Na de ki az a Django?

Az Óbudai nyár programsorozat keretein belül augusztus 14-én Django Feszt lesz a Kobuci kertben. A fesztivál méltó emléket szeretne állítani Django Reinhardt gitáros és Stephane Grappelli hegedűs zenéjének.
Új koncertek