24.hu: Lefoglalták Zamárdiban a Balaton Sound helyszínét

2021/02/26  ·     ·  Módra Ildikó

Mégpedig június végére. A 24.hu információja szerint a szigetesek új szerződési ajánlattal jelentkeztek be a Balaton-parti városban, ahol csütörtökön a polgármester emiatt rendkívüli képviselő-testületi ülést hívott össze, amelyen végül úgy döntöttek, engedélyt adnak a fesztiválok megrendezésére.

Fotó: Balaton Sound Official

A Balaton Soundot június végére, július első hetére tervezte be a Sziget Kulturális Menedzseriroda Kft., a Strand Fesztivált pedig augusztus közepére a Volt Kft. Amennyiben a járványhelyzet az idén nem engedi meg a rendezést, mindkét fesztivált  áttolják 2022-re.

Kádár Tamás, a Sziget Zrt. ügyvezetője azt mondta a portálnak, hogy egyelőre tartják magukat ahhoz a tervhez, hogy márciusban döntenek véglegesen az idei rendezvények sorsáról. A Sziget főszervezője azt is hozzátette, hogy a legutóbbi kormányzati bejelentések megítélése szerint nem javítják az esélyeket arra, hogy a nyári szezonban bármilyen, oltási igazolványos rendezvény létrejöhessen.

A zamárdi fesztiválokat a helyi lakosság sem fogadja már tárt karokkal, a 2019-es önkormányzati választás kampányának egyik szlogenje volt a tömegrendezvények visszaszorítása. Végül döntött a kassza: inkább növelték a rendezvények bérleti díját, amiről annyit árultak el, hogy jóval több lesz, mint a 2019-ben lejárt hosszú távú szerződésben szereplő díj, de a járvány miatt engedtek a tavaly beharangozott tízszeres emelésből.

Itt következne a tavalyi Balaton Sound hivatalos aftermoovie-ja, de ebből csak egy 2019-es áll rendelkezésünkre... De fura nézni ezeket a képeket :(

 

Balaton Sound, Strand Fesztivál, Kádár Tamás, Zamárdi

 

 

Szólj hozzá!


A NASA zenekara elképesztő felvételeket készített

A NASA zenekara elképesztő felvételeket készített

A "banda" megszámlálhatatlanul sok tagból áll: az űrhivatalnál csillagok, galaxisok és fekete lyukak adatai alapján hoztak létre zenét.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A fesztiválszövetség szerint akár kötelező fesztiválkellék is lehet a maszk idén

A Magyar Fesztiválszövetség elnöke még április 3-án adott interjút az InfoRádiónak. Márta István arról (is) beszélt, hogy folyamatosan egyeztetnek az oltási igazolvány szükségességéről, azonban a 18 év alatti korosztályt valószínűleg nem oltják be, kártyát sem kapnak majd: ha bevezetik a kötelező kártyát, az ifjúsági...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Külföldi fellépőket jelentett be a Kolorádó fesztivál

Akkor, amikor sorra mondják le a fesztiválokat, óriási hír ez. Két évvel ezelőtt még nem volt mindennek akkorra jelentősége, mint most. Azt már közöltük, hogy a két megadott időpont közül az augusztusit választotta a fesztivál.

Ed Sheeran stúdiójában született a japán banda új dala

A 2005-ben alakult japán ONE OK ROCK 2019-ben megjelent „Eye of the Storm" album óta nem hallatott magáról, a visszatérésüket cserébe nagyon kitalálták.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek