hrutka

Daganatos betegsége miatt visszavonul egy időre Fábián Juli

2017. július 17.  ·     ·  koncert.hu

A reflektorfényben élők körében bátor lépésnek számító tettre szánta el magát a remek hangú énekesnő: vasárnap a Facebook-on osztotta meg rajongóival, hogy daganatos betegséggel küzd, és egy darabig távol marad a színpadtól.

Daganatos betegsége miatt visszavonul egy időre Fábián Juli

Sokáig gondolkodtunk azon, csatlakozzunk-e a többi sajtóorgánumhoz, és megosszuk-e a hírt veletek, nem szerettünk volna a bulvárhiénaság gyanújába keveredni. Ami miatt mégis a közlés miatt döntöttünk, az az énekesnő őszinte és emberi bejelentésének egyik félmondata, vegyétek határozott biztatásnak: "szorítsatok nekem és küldjetek sok pozitív energiát"!

"Kedves Rajongóink, Barátaink!
Az elmúlt hetekben több koncertünk lemondásra került, így fontosnak éreztük, érezzük a zenekarral, hogy beszéljünk nektek a helyzetről.
Egy ideje tartó daganatos megbetegedés miatt most olyan kezelésekre van szükségem, amik bizonytalan időre kizárják az éneklést, a munkát, így egy darabig semmilyen fellépést, interjút, közszereplést nem vállalok, hogy minden erőmmel és energiámmal a gyógyulásra koncentrálhassak, és végleg magam mögött tudjam hagyni ezt a betegséget.
Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok tiszteletben ezt az időszakot, szorítsatok nekem és küldjetek sok pozitív energiát, hogy mielőbb újra egészséges lehessek és alkothassak, énekelhessek.
Hálásan köszönöm! Szeretlek benneteket és időnként hírt fogok adni magamról."

Várjuk mielőbb vissza a színpadra, és kívánjuk neki, hogy életét minél hamarabb újra a jazz vezérelje!


 

 

Szólj hozzá!


Bruno Mars tarolt az Amerika Zenei Díjátadón

Bruno Mars tarolt az Amerika Zenei Díjátadón

Az év művésze, az év videója (a That's What I Like), a legjobb pop-rock, soul és R&B album, a kedvenc pop-rock és soul R&B férfielőadó és a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nagy bejelentések a Nova Rock fesztivál háza tájáról!

A Nova Rock bejelentette a 2018-as fesztivál első fellépőit, és nem okozott csalódást a felhozatal! Már el is indult az előzetes jegyelővétel az oldalukon, engem már most meggyőzött!

Különleges táncszínházi előadás érkezik a Müpába

Először lép fel Magyarországon a 20. század úttörőjének számító balett-társulat, a Dance Theatre of Harlem. Az amerikai táncegyüttes európai turnéjának részeként érkezik a Müpába, ahol november 23-24-én két különböző tematikájú esttel is megörvendezteti a hazai táncrajongókat.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek