Elkészült aTool-Mastodon szupercsapat debütáló albuma?

2017/10/23  ·     ·  Simonyi Éva

Úgy tűnik – legalábbis egy megosztott fotó alapján!

Elkészült aTool-Mastodon szupercsapat debütáló albuma?

A Tool legendás dobosa, Danny Carey és a Mastodon gitáros/énekese Bren Hinds szupercsapata, a Legend Of The Seagullmen izgalmas hírekkel szolgál!

Amellett, hogy bejelentették, újévkor közösen lépnek fel a Primussal, a banda azt is szivárogtatja folyamatosan, hogy készül, esetleg már készen is van (végre) a debüt album.

Ahogy a Metal Injectiontől megtudtuk, a bulira az oaklandi Fox Theater-ben fog sor kerülni, és a Legend Of The Seagullmen fogja nyitni az estét. A jegyek most péntektől kaphatók.

Az albumról pedig még csak sejtjük, hogy elkészült, mivel hivatalos bejelentés még nem volt, bár ez a fotó igencsak “árulkodó”, mivel az a címe: "These here test pressings of the new #legendoftheseagullmen album sound amazing after”, vagyis “Ezek a vinyl (bakelit) próbanyomatai a #legendoftheseagullmen legújabb albumáról, remekül hangzanak!".

https://www.instagram.com/p/BZyYfIEFH4Z/

Készüljün együtt az album megjelenésére ezzel a 2015-ös remekművel!

 A cikk forrása

Tool, Mastodon, Legend Of The Seagullmen, új album

 

 

Szólj hozzá!


Két csillag egy csapásra: Dés László és Rhoda Scott egy színpadon!

Két csillag egy csapásra: Dés László és Rhoda...

Két élő legenda lép színpadra 2022. szeptember 11-én 18 órakor a Dohány utcai Zsinagógában*. Rhoda Scott és Dés László elsőként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat nagyon vártuk. Az ok jól ismert.... nem is írjuk le. Azt olvastuk a közösségi felületükön, hogy a március-áprilisban törölt bulik pótlásának legkorábbi dátuma május 25., de majd még...

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Magyartanár a Hooligans új basszerosa

A bandatagok vasárnap este mutatták be az új basszusgitárosukat egy videóban, ezt mi is megosztottuk a FB oldalunkon, de ha valaki mégsem látta volna vagy nem volt ideje megnézni, a lényeg itt.

Elhalasztották a Maneskin turnéját, nem jönnek most Budapestre sem

A jegyek Budapesten is és a legfontosabb európai városokban is pár óra alatt elfogytak, azt már szinte említeni sem kell, hogy a legnagyobb olasz arénákba meghirdetett koncertek szintén fullosak. Na, ezeknek lehet most – remélhetően csak átmenetileg – búcsút inteni :(
Új koncertek