Ezen a koncerten nem fog senki telefonozni: Budapestre jön a TOOL

Nem is olyan rég, 2022-ben jártak itt, ezt volt az a nevezetes buli az Arénában, ahonnan 50 embert vezettek ki, azokat, akiknek nem sikerült felfogniuk az előzetes figyelmeztetéseket – a zenekar egy ideje bevezette a telefonnal készített felvételek tilalmát rendezvényeiken.

Fotó: Travis Shinn
Rahul Pandit fotója a Pexels oldaláról

Több mint 50 embert vezettek ki a TOOL budapesti koncertjéről

Összesen 57 embernek kellett elhagynia a progresszív metálzenekar koncertjét, mert a banda kérése ellenére elővették a koncert alatt a telefonjukat – írja a HVG.
 
Ők lesznek a TOOL előzenekara az európai turnén

Ők lesznek a TOOL előzenekara az európai turnén

Ahogy arról már beszámoltunk, 15 év után visszatér Magyarországra a TOOL: 2022. május 24-én adnak koncertet a Budapest Arénában.
 
 
 15 év után visszatér Magyarországra a TOOL

15 év után visszatér Magyarországra a TOOL

Az 2019-es Fear Inoculum néhány fellépése után a TOOL visszatér Európába. A sokak által várva várt koncertsorozat 2022. április 23-án rajtol Koppenhágában.
 
Te, perkáznál egy Tool coverben? Na, fogd meg a söröm!

Te, perkáznál egy Tool coverben? Na, fogd meg a söröm!

A Locked & Loaded eredetileg a karantén alatt otthon rekedt zenészek unaloműző zenélgetésének indult – immáron a negyedik videóval lepik meg a keményebb zenéket szeretőket. Meg mindenkit.
 
Fotó: rnz.co.nz

24.hu: Tool-koncerten vett részt egy fertőzött pár

Pár nappal azután, hogy Észak-Olaszországból hazaérkezett, egy koronavírusos férfi és szintén fertőzött párja, a Tool új-zélandi koncertjén vettek részt február 28-án – írja a portál.
 
13 év után új albummal jelentkezett a TOOL

13 év után új albummal jelentkezett a TOOL

Megjelent a Fear Inoculum, a TOOL ötödik stúdióalbuma és 2019 legjobban várt megjelenése. Ezzel egy időben a zenekar bejelentette hathetes észak-amerikai turnéját, mely október 13-án indul az Aftershock Fesztiválon.
 
 
Elkészült aTool-Mastodon szupercsapat debütáló albuma?

Elkészült aTool-Mastodon szupercsapat debütáló albuma?

Úgy tűnik – legalábbis egy megosztott fotó alapján!
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek