Év koncertje

Harry Styles pizzát küldött a rajongóinak

2017. október 31.  ·     ·  Juhász Vali

Harry Styles pizzát és forró csokoládét küldött vasárnap a londoni Eventim Apollo előtt várakozó lelkes rajongóinak, miután kiderült, hogy néhányan már több éjszakán át a helyszínen táboroztak, hogy jó helyről láthassák a sztár első önálló turnéjának első showját.

Fotó: NME.com

A közösségi médiában megjelent fotók szerint voltak, akik már a múlt szerda óta kempingeztek az ikonikus helyszínen. Közben folyamatosan nőtt a tömeg, ahogy közeledett a show időpontja.

Fotó: NME.com

Az Amerikában történtek után a rajongók felhívják egymást figyelmét, hogy "tiszteljék a határokat". Ismeretes, hogy a Los Angeles-i fellépésen az egyik dal közben a színpad szélére szaladt, s miközben térdre hullott, valaki megpróbálta megérinteni az ágyékát. A meggondolatlan nyúlkálónak ezzel a tettével nyilván sikerült elérnie azt, hogy a sztárok kétszer is meggondolják, hogy közel menjenek a rajongókhoz...

A kezdés előtt az egykori One Direction énekes úgy döntött, hogy a rajongók erőfeszítéseit pizzával és a forró csokoládéval honorálja. Miután Twitteren megjelent néhány kép, egy rajongó ezt írta:

"Szeretem őt, Harry példamutató kedvességgel kezeli az embereket. Pizzát és forró csokoládét vett a rajongóknak."

Valaki utána meg ezt:

"Harry munkatársai pizzákat és forró csokoládét hoztak nekünk, és mindenki olyan kedves, hihetetlen."

Harry Styles nagysikerű észak-amerikai turnéja után Londonban kezdi meg európai fellépés-sorozatát. Az Eventim Apolloban két show lesz, a vasárnap esti volt az első a kettő közül, aztán szerdán már Manchesterben, az O2 Apollo-ban lép fel.

A cikk és a fotók forrása


Harry Styles, koncert, rajongók

 

 

Szólj hozzá!


 A gyilkos tekintetű frontember visszatér a tett színhelyére: jön a Therapy? az A38-ra

A gyilkos tekintetű frontember visszatér a tett...

Másfél évvel a tavaly januári fullos koncertje után idén novemberben ismét tiszteletét teszi az A38 Hajón a 30 éves fennállását ünneplő...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az ígéret földjére visz az Amberjack

Az Amberjack mozgalmas évet tudhat maga mögött, sok koncerttel és személyi változásokkal, amelynek eredményeképpen a csapat öttagú lett: Láng Vince (tényleg így hívják!) és Remete Marcell, valamint a billentyűs Budai Benjamin és a basszusgitáros Németh Csaba mellett a dobos Moczó Martin lett az új családtag. A zenekar második...

Az All Time Low lesz a 5 Seconds of Summer vendége a Parkban

2020. június 4-én első alkalommal ad koncertet a Budapesten az ausztrál pop-rock csapat, a 5 Seconds of Summer. A Park nagyszínpadán a Baltimore-i dallamos emo-pop formációval, az All Time Low-val osztoznak majd.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek