Menopauza 1170x180

Harry Styles pizzát küldött a rajongóinak

2017/10/31  ·     ·  Juhász Vali

Harry Styles pizzát és forró csokoládét küldött vasárnap a londoni Eventim Apollo előtt várakozó lelkes rajongóinak, miután kiderült, hogy néhányan már több éjszakán át a helyszínen táboroztak, hogy jó helyről láthassák a sztár első önálló turnéjának első showját.

Fotó: NME.com

A közösségi médiában megjelent fotók szerint voltak, akik már a múlt szerda óta kempingeztek az ikonikus helyszínen. Közben folyamatosan nőtt a tömeg, ahogy közeledett a show időpontja.

Fotó: NME.com

Az Amerikában történtek után a rajongók felhívják egymást figyelmét, hogy "tiszteljék a határokat". Ismeretes, hogy a Los Angeles-i fellépésen az egyik dal közben a színpad szélére szaladt, s miközben térdre hullott, valaki megpróbálta megérinteni az ágyékát. A meggondolatlan nyúlkálónak ezzel a tettével nyilván sikerült elérnie azt, hogy a sztárok kétszer is meggondolják, hogy közel menjenek a rajongókhoz...

A kezdés előtt az egykori One Direction énekes úgy döntött, hogy a rajongók erőfeszítéseit pizzával és a forró csokoládéval honorálja. Miután Twitteren megjelent néhány kép, egy rajongó ezt írta:

"Szeretem őt, Harry példamutató kedvességgel kezeli az embereket. Pizzát és forró csokoládét vett a rajongóknak."

Valaki utána meg ezt:

"Harry munkatársai pizzákat és forró csokoládét hoztak nekünk, és mindenki olyan kedves, hihetetlen."

Harry Styles nagysikerű észak-amerikai turnéja után Londonban kezdi meg európai fellépés-sorozatát. Az Eventim Apolloban két show lesz, a vasárnap esti volt az első a kettő közül, aztán szerdán már Manchesterben, az O2 Apollo-ban lép fel.

A cikk és a fotók forrása


Harry Styles, koncert, rajongók

 

 

Szólj hozzá!


Edinburghban földrengést okozott Taylor Swift – pontosabban a koncertek közönsége

Edinburghban földrengést okozott Taylor Swift –...

Próbáljuk felvidítani azokat egy hírrel, akik még szomorkodnak a tegnapi skót kockás, nagy zakó miatt: mérhető földmozgást idéztek elő Taylor...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Minden koncertről ki kellene tiltani a telefonokat

Hogy elkerüljék a tavalyi botrányt, a szervező már jó előre szólt – mi is csatlakoztunk az infóátadáshoz –, hogy a TOOL koncertje alatt mindenki tegye el a telefonját, mert ki fogják rakni a helyéről azt, aki előveszi.

Elmarad az augusztusi Margó Fesztivál

A szervezők a közösségi médián keresztül értesítették a közönséget, hogy a Margó történetében először le kell mondaniuk egy fesztivált, így a zalai Margófeszt (2024. augusztus 15-17.) elmarad.
Új koncertek