Hiába szerettük meg, egyelőre nem folytatódik a Dalfutár

2017/02/15  ·     ·  koncert.hu, Kreativ.hu, Bors

A TV2 tavaszi műsorstruktúrájában nem szerepel a Hajós András saját ötlete alapján készült műsora, a Dalfutár.

Hiába szerettük meg, egyelőre nem folytatódik a Dalfutár

A műsor jogai a csatornánál vannak, mivel azt a műsorvezető korábban eladta. Hajós a következő hónapokban az RTL Klubnak és a Comedy Centralnak dolgozik, illetve a Dalfutár színpadra vitelét is tervezi – írja a Kreatív.hu a Bors értesüléseire hivatkozva.

Ahogy a műsorvezető a bulvárlapnak elmondta csak a Dalfutár erejéig dolgozott együtt a csatornával, amúgy igyekszik független maradni. "Nem szeretnék szorosabban a TV2-höz tartozni. Igaz, más csatornához sem" - fogalmazott. 

A műsorban egyébként epizódonként egy-egy új dal születését láthatták a nézők. Minden alkalommal négy különböző hazai zenész, producer, zenei szakember vagy fiatal tehetség dolgozott egymástól függetlenül egy, az epizód végére elkészülő dalon. Hajós pedig házigazdaként kalauzolta a nézőket a színfalak mögé és fogta össze a zenészek munkáját.

A műsort nem a főműsoridőben vetítette a TV2, hanem később (22:50-től), de a fiatalok főleg a neten nézték a számukra érdekes részeket – mondta Hajós.

A hírt a TV2 sajtóosztálya megerősítette a Borsnak: „a műsor új epizódokkal idén tavasszal biztosan nem fog visszatérni, az őszi műsortervről az utolsó szót pedig később mondják ki”. A műsor folytatásától Hajós amúgy nem zárkózik el: „Remélem, hogy a tavasszal leülünk majd a csatornával, és eldől a Dalfutár sorsa. Értelmes, színvonalas televíziózásra mindig kapható vagyok” – mondta a Borsnak.

Kapcsolódó cikkünk:

Hogyan muzsikál Hajós András új műsora?


 

 

Szólj hozzá!


Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra gyűlnek össze a RoCkányok

Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra...

A Békés megyei Okányban 2019-ben első – és akkor még egyszerinek tervezett – alkalommal jött létre a RoCkány Feszt, de a kedvező...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. március 16-án a Budapest Arénában, és – most először – 2022. március 17-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad.

Dühterápiás hardcore-punk kezelés a Dürerben

Akik egy igazi hardcore-punk buliban vezetnék le az elmúlt időszak felgyülemlett dühét, azoknak szerencséjük van, ugyanis július 7-én a Dürer Kert színpadát a Scowl és a One Step Closer veszi birtokba.

Füstös klubokból indult, mára a legelismertebb koncertszínpadok sztárja: Kurt Elling

A bársonyos hangú és utánozhatatlan eleganciájú énekes SuperBlue címmel ezúttal egy funkos, hiphopelemekkel dúsított albumot készített a gitárfenomén Charlie Hunterrel, amelynek dalait Európában először a budapesti közönség hallhatja élőben július 5-én, a Müpában.
Új koncertek
Máté-passió
Máté-passió
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
YBL209
YBL209
Budapest