Neoton 1000

Kis lépés: a Google letiltotta a Viagogo hirdetéseit

2019/07/18  ·     ·  koncert.hu

A Google felfüggesztette a Viagogo hirdetéseit miután üzérkedéssel vádolták meg őket – írta meg többek között az Index is.

Kis lépés: a Google letiltotta a Viagogo hirdetéseit

És akkor mi van? – kérdezhetik sokan. Hát, eddig az volt, ha beírtad a barátunk keresőjébe azt, hogy XY zenekar+koncert/jegyek, akkor a Viagogo linkjeit dobta fel elsőként a rendszer. Lustaságból vagy jóhiszeműségből sokan ennél tovább nem is mentek, noha megszaporodtak a koncertszervezők és -helyszínek figyelmeztetései, hogy ezen a platformon NE vásároljon senki jegyet.

Ennek a gyakorlatnak van most vége.

"A botrányokkal övezett cég ügyeit bíróság elé viszi az amerikai gazdasági és versenyhivatal (CMA), miután a hatóságok szerint nem változtatott a korábban kifogásolt gyakorlatain. A platformmal többek között az volt a baj, hogy irreálisan magas és csak trükkösen, szinte észrevétlenül hozzáadott kezelési költségek mellett adott el jegyeket. Ezen kívül sokszor előfordult, hogy nem is létező eseményre adtak el méregdrága jegyet, vagy hogy érvénytelen jegyeket árultak, amelyekkel nem lehetett bejutni az adott eseményre"írja az Index.

Úgy tűnik, a Viagogo mögött állók minden létező eszközt megragadtak a haszonszerzésre. Bár a szakma is próbálkozik különböző megoldásokkal, azt azért el kell ismerni, leginkább rajtunk, vásárlókon múlik, meddig gazdagodnak a csalók... – írtuk az átverésekről szóló cikkünkben.

Minden szentnek maga felé, úgyhogy válasszatok biztonságos jegyárusító platformokat, olyanokat, mint például a Koncert.hu :)

 

jegyvásárlás, hamis jegyek, viagogo, csalás

 

 

Szólj hozzá!


Salgótarjánban minden nyári tömegrendezvény elmarad

Salgótarjánban minden nyári tömegrendezvény elmarad

A kormány augusztus 15-ig nem engedélyezi 500 főnél nagyobb tömegrendezvény megtartását – az utána levőkről a hónap közepén döntenek –,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Lenny Kravitz nagyon felpörgött

Nemrég írtuk meg, hogy az egyik legnagyobb divatmárka arca – vagy ha úgy jobban tetszik: nagykövete – lett, s itt az új hír, mely szerint októberben jelenik meg az amerikai énekes memoárkötete, amelyben a most 56 éves zenész mozgalmas életének első 25 évéről vall.

Letartóztatták Maroon 5 basszusgitárosát

A 24.hu szúrta ki a külföldi sajtóban, hogy szombaton letartóztatták Mickey Maddent.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek