Lady Gaga kórházba került

2017/09/15  ·     ·  Juhász Vali

Le kellett mondania a Rock in Rio fesztiválos fellépését Lady Gagának, aki infúzióval a karjában kórházban fekszik, s Instagram-bejegyzése szerint erős fájdalmai vannak. Közben napvilágot látott egy dokumentumfilm, amelyben sok mindenre fény derül a magánéletével kapcsolatban.

Fotó: Instagram

Lady Gaga nem szívesen beszél közelmúltbéli szakításáról Taylor Kinney-vel. A pletykák szerint azonban "Perfect Illusion" című dala ex-vőlegényének szólt.

Az új Netflix dokumentumfilmben, amelynek címe: "Gaga: Five Foot Two" semmi sem marad rejtve sem a Madonnával való versengéséről, sem a Joanne című albumának megjelenése előtt felbomlott kapcsolatáról Kinney-vel. "Én és Taylor harcolunk, szóval ez szar" - mondja a filmben, amit szeptember 22-én mutatnak be.

A szakítás után, amelyet az énekesnő 2016 júliusában jelentett be az Instagram-oldalán, Gaga megtört, és ráeszmélt, hogy karrierjének szárnyalása szerepet játszhatott a szakításában. (Gaga és a "Chicago Fire" színésze nem sokkal azután vetett véget ötéves kapcsolatuknak, hogy GaGa főszerepet játszott Bradley Cooper első rendezésében "A csillag született" című filmben).

"A szerelmi életem tönkrement" - mondja a dokuban. "Eladtam 10 millió [lemezt], és elvesztettem Matt-et [ex-stylistja és ex-barátja]. Eladtam 30 milliót és elvesztettem Luc-ot [egy DJ, hat évig volt a barátja]. Csináltam egy filmet, és elvesztettem Taylort. Ez olyan, mint egy körforgalom. Már harmadszor szakad meg a szívem."

Gaga és Kinney nem sokkal azután kezdtek randizni, miután együtt szerepeltek az énekesnő 2011-es "You and I" című videóklipjében, amelyben Kinney váratlanul megcsókolta és szerelmük hamarosan virágba borult.

A színész később azt mondta egy tv-show-ban: "Szerettem őt attól a pillanattól fogva, hogy először megláttam." 2015-ben Valentin-napon eljegyezték egymást, de soha mondtak dátumot, hogy mikor házasodnak össze. Tavaly júliusban Gaga bejelentette az Instagram-on, hogy Kinney-vel elválnak útjaik, de nagyon szeretik egymást. A szakítás óta az énekes már az ügynökével, Christian Carinoval jár, és elismerte, hogy már akkor szerelmes volt belé, amikor augusztus végén a SuperBowl-on lépett fel.

"Amikor visszamentem a backstage-be, Christian a lépcsőn állt, ellenőrizte, hogy rendben vagyok-e" - mondta Gaga a New York Post-nak.

"A szerelemben az a legjobb, hogy valaki ott van, hogy elkapjon, ha elesel."

Forrás

Lady Gaga, betegség, kórház, film

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek