Leleplezték Cipő miniszobrát Ungváron

2021/05/03  ·     ·  koncert.hu

Ma lenne 56 éves a Republic frontembere. A Blikk megszólaltatta a testvérét, aki úgy tudja, születésnapjára szobrot állítanak szülővárosában a nyolc éve elhunyt zenésznek.

Fotó: kiszo.net

"Mint köztudott, Laci Ungváron született Kárpátalján. Emlékét nemcsak itthon, de ott is megőriztékt. Nemrég hallottuk, hogy a születésnap tiszteletére az Ung folyó partján, ott, Kárpátalján szobrot avatnak. Olyan szobrot, amely a testvéremet mintázza, azzal a sajátos sapkával a fején, bakanccsal a lábán. Csodálatos gesztus, bár tőlünk senki nem kért engedélyt és nem is hívtak meg bennünket az eseményre, de a gesztust így is értékeljük"mondta a Blikknek Bódi Marica.

Mivel nem találjuk a nyomát sem a kezdeményezésnek, sem a szoborállításnak e forráson kívül, kérjük az Ungvárról vagy környékéről netező olvasóinkat, hogy küldjenek a szoborról egy fotót. Köszönjük!

UPDATE1

Köszönjük a gyors reakciót Tibornak:

"2021. május 3-án, hétfőn, 10.00 órai kezdettel (közép-európai idő) születésnapja alkalmából (1965. május 3-án született Ungváron) a Függetlenség part és a Puskin tér sarkán (a Pingvin kávézónál) miniszobrot avatnak Bódi László (Cipő), a Republic együttes egykori frontembere emlékére. Az esemény nyilvános!"

 

UPDATE2.

A szoboravatóról a kiszo.net számolt be részletesen.

 

UPDATE3.

Köszönjük a videót Évának!!!

Közzétette: Karácsony Éva – 2021. május 3., hétfő

 

Cpő, republic, Ungvár, szobor

Képtár

  • Leleplezték Cipő miniszobrát Ungváron kép 87764
 

 

Szólj hozzá!


Helló, Jenő – Nem kell védettségi a pénteken induló Szeláví! fesztiválra

Helló, Jenő – Nem kell védettségi a pénteken...

A Szeláví! Pilisborosjenő mellett egy gyönyörű, panorámás mezőn – szemben levendulás – péntektől 3 napon át várja a látogatókat...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

Nem kacsa: csütörtökön megnyílik a Dürer Kert!

Egy finoman szólva "kalandos" időszak után csütörtökön az új Kert megnyitja kapuit. A Vízpart utca 1. szám alatt új korszak kezdődik a Dürer Kert 13 éves történetében.

A padlás lesz az Agria Játékok nyitóelőadása

A padlás című musicallel nyitják július 3-án az egri Líceum udvarán az Agria Nyári Játékok operett- és musicalfesztivált.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek