Republic 35 – az MVM Dome-ban tartja a zenekar a születésnapot

A REPUBLIC jövőre ünnepli 35. születésnapját. A jeles jubileum kapcsán közös ünneplésre várják a zenekar régi és új kedvelőit 2025. február 1-én. Az MVM Dome-ban tartandó koncert méltó összegzése lesz a jubileumnak, különleges látvánnyal és vendégekkel kiegészülve.

Republic 35 – a születésnapot az MVM Dome-ban tartja a zenekar
Fotó: Azahriah/FB

Magyar előadó is helyet kapott a OneRepublic mellett a Hősök terén

A magyar énekes-dalszerző, Azahriah és az elektronikus zene nagyágyúja, Joel Corry is élőben lép fel az MTV World Stage Magyarország színpadán az MTV Music Week zenei programsorozat utolsó koncertjén, november 13-án, szombaton a Hősök terén.
 
Fél év leforgása alatt két OneRepublic-koncert is lesz Budapesten

Bő fél év leforgása alatt két OneRepublic-koncert is lesz Budapesten

Arról már hírt adtunk, hogy a zenekar hét év után, 2022. május 13-án visszatér Budapestre. Ritkán történik meg az, hogy aki alig bírja kivárni, kap egy lehetőséget: a OneRepublic lesz ugyanis az MTV World Stage Magyarország kiemelt fellépője, így november 13-án koncertet adnak a...
 
 
Hét év utána One Republic visszatér Budapestre

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.
 
A siófokiak a Plázs vendégei a nyitóbulin

A siófokiak a Plázs vendégei a nyitóbulin

Elindul a szezon a Plázson, ahol Június 5-én a Republic és a New Level Empire veszi először birtokba a nagyszínpadot, majd a hajnalig tartó buliról Dj Dominique gondoskodik.
 
Boros Csaba a Republicról mesél

Boros Csaba a Republicról mesél

Már kikerült a Lemezjátszó Classic évadzáró adása a B32 Galéria és Kultúrtér YouTube-csatornájára. Minden idők egyik legnépszerűbb pop-rock albuma, a Republic Hoppá-hoppá!!! című lemeze kapcsán Horváth Gergely Boros Csabával, az együttes basszusgitáros-énekesével beszélget.
 
A pünkösdi hosszú hétvégén nyit a Plázs – védettségi igazolvány nélkül lehet belépni

A pünkösdi hosszú hétvégén nyit a Plázs – védettségi igazolvány nélkül lehet belépni

Live dj szettek, homokos part, hívogató víz és kényelmes napágyak várnak mindenkit május 22-től a Siófoki Nagystrandon.
 
 
Fotó: kiszo.net

Leleplezték Cipő miniszobrát Ungváron

Ma lenne 56 éves a Republic frontembere. A Blikk megszólaltatta a testvérét, aki úgy tudja, születésnapjára szobrot állítanak szülővárosában a nyolc éve elhunyt zenésznek.
 
Fotó: Kapos.hu

A Republic örökzöldjét egy lázcsillapító reklámban használták fel

Nem tudom eldönteni, hogy mit gondoljak... Lehet, nem vagyok elég rugalmas és megértő, de nálam már az is kiverte a biztosítékot, hogy a Quimby egyik – általam leginkább szeretett számát – a ketchuphoz nyomják. Vagy fordítva.
 
A OneRepublic új dala a Disney legújabb filmjének zenéje

A OneRepublic új dala a Disney legújabb, szívbemarkoló filmjének főtémája

Nem valami vicces családi mozitól van szó: a Disney és az Original Film FELHŐK című filmje középpontjában a zene, a küzdés – és az elmúlás áll, valamint egy tényleg igaz s nem is olyan régi történet.
 
Ne ülteti le a közönségét a Republic

Nem ülteti le a közönségét a Republic

Nagy vihart kavart, hogy augusztus végén megtartják az Arénában az Apostol koncertjét – az ültetett + helyre szóló jegyes koncertek megtarthatók 500 fő felett is. Kérdés volt, hogy másnap a Republic megtartja-e a koncertjét hasonló módon, vagy ragaszkodnak a popkoncertszerű, igazi,...
 
Nem marad el az Apostol-koncert az Arénában

Nem marad el az Apostol-koncert az Arénában

A szervező Broadway Jegyiroda a Facebookon tette közzé, hogy a 2020. augusztus 28-án az Arénában esedékes nagykoncert nem marad el.
 
Elkezdődött a lemondási hullám: Rebublic

Elkezdődött a lemondási hullám: Republic

Úgy tűnik, sikerült a kormánynak a szerdai "belengetett" döntésével ráhoznia frászt a kómából ébredező zeneipar szereplőire. A többség most emiatt cidrizik, de vannak, akik a beutazási korlátozások miatt hoztak döntéseket.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek