Sam Feldt kihagyja a Bacardí Arénát a Szigeten

2018/08/01  ·     ·  Módra Ildikó

Sam Feldt a balesete miatt (eltört a lába egy robogóbaleset során) nem lesz ott idén a Szigeten. "De nem maradunk így sem nagy buli nélkül, helyette Blasterjaxx fog fellépni" – közölték a szervezők.

Sam Feldt kihagyja a Bacardí Arénát a Szigeten

No para, a Sziget legnagyobb partihelyszínén, a Bacardí Arénában így is több mint 30 buli várja az látogatókat. Pédául ők:

Joshua Steele, azaz Flux Pavilion tökéletes választás az első napi alapozáshoz, hiszen a brit producer-dj-dalszerző az EDM-világ egyik legismertebb figurája, aki ugyanúgy fellép Glastonburyben, mint a Readingen vagy a Coachellán is. játszott már a Foregign Beggarsszal, az Exaple-lel is, most pedig a napokban megjelent legújabb felvétele is, lásd alább. Flux Pavilion - Symphony (feat. Layna):

A Yellow Claw, azaz az amszterdami páros, Jim Taihuttu (Jim Aasgier) és Nils Rondhuis (Nizzle) a basszuszenék és a tyutyutyutyu kiállások kedvelőinek fog extázisszerű örömet okozni, mint ahogy ez a 2010-es évek eleje óta rendre ismétlődik a trap, a moombahton dubstep Bermuda háromszögében. Pár hete ezzel a szettel őrjítették meg a Tomorrowland közönségét. Yellow Claw | Tomorrowland :

A The Him egy holland producer-DJ-duó, melyet Jeroen Kerstens és Steven Berghuijs alkot, 2013 óta dolgozik együtt, melyhez az ürügyet egy Tiesto remixverseny adta az apropót. Azóta számos dalt készítettek együtt, mely közül talán a legismertebb talán a Feels Like Home. legfrissebb munkájuk egy Avicii-dal remixe, a Without You.
The Him - Feels Like Home (feat. Son Mieux):

A kaliforniai Jeff Montalvo, azaz Seven Lions kifejezetten ügyesen keveri a trance, a melodikus dubstep, a drum and bass, a glitch hop és az electro house elemeit és ennek szellemében írja újabb és újabb slágereit. Nem véletlen, hogy a legjobb amerikai dj-díjára is jelölték. Legfrissebb felvétele most július közepén jelent meg, melyet egyik állandó partnerével, az éteri hangú ausztrál énekesnővel, Fiorával rögzített.
Seven Lions Feat. Fiora - Dreamin':

Az idén 28 éves párizsi dj-producert, Michael Calfan-t Bob Sinclair fedezte fel még tíz évvel ezelőtt, azóta csak írja azokat a house slágereket, amelyeket mindenki ismer, csak nem feltétlenül tudod, hogy Calfan írta. Ilyen például a Prelude, a Nobody Does It Better vagy a mindent vivő Treasured Soul.
Michael Calfan - Treasured Soul:

Az indiai felmenőkkel rendelkező kaliforniai Niles Hollowell-Dhar már egyáltalán nem volt ismeretlen az elektronikus zenei világban, amikor 2014-ben elindította electro house szóló projektjét KSHMR néven, és rögtön a csúcson nyitott, hiszen egyrészt Tiësto konferálta fel debütáló szettjét a miami Ultra Music Festival közönségének, másrészt vele és Vassyllal közös munkájának gyümölcse, a Secrets azonnal meghódította az EDM-listákat. A siker azóta is töretlen, amit mi sem bizonyít, mint ez az idei nagyszínpados Ultra Festival-felvétel.
KSHMR | Ultra Miami 2018:

Bárki azonnal felvett volna egy művésznevet Don Pepijn Schipper helyében: a Don Diablo eggyel azért jobban hangzik  – és jól is csengő márkanév lett Hollandiából, amely garancia arra, hogy a dallamos house rajongói végigdenszeljék az éjszakát. Számos karitatív tevékenységben is részt vesz, Dance4llife első számú nagykövete, mely a HIV megelőzésében nyújt segítséget a harmadik világban élőknek, de egy rákkutatással, megelőzéssel foglalkozó szervezet munkáját is segíti.
Don Diablo - On My Mind:

A nemzetközi e-világban egyik legismertebb hazai csapat, a StadiumX elsősorban progresszív house-felvételeiről ismert: először Taylr Renee énekesnővel közös számukkal a Howl at the Moonnal kerültek be a köztudatba. Ez a szám elérte a Beatport toplista első helyét, és a legtöbbet játszott track volt a 2014-es Ultra Music Festivalon. Dolgoztak már Nicky Romeróval, Tom Swoonnal, a Rico and Miella duóval.
Stadiumx & Taylr Renee - Howl At The Moon:

Az Aréna záró bulijának egyik fellépője az ElRow-ban rezidens kanadai páros, az Art Department, amely boiler roomokról a Burnin Manig bármilyen méretű helyen végigtáncoltatja az éjszaka csapatóit.
Art Department Boiler Room:

Az ElRow másik kiemelkedő figurája, a madridi születésű DJ-producer fiatalember, De La Swing, aki leginkább technóban és tech-house-ban utazik, mint ahogy az alábbi szett is bizonyítja. De La Swing - Boiler Room Ibiza x Elrow:

Sziget 2018, Bacardi Aréna, party

 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek