Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.

Várd a májust – új zenei- és gasztrofesztivál a Városligetben ÚJ FELLÉPŐK!!!
Fotó: Sziget Fesztivál

Akár tízezren is beférnek majd a Sziget partiarénájába

A világ legismertebb party brand-jei váltják egymást „házigazdaként” a Sziget legnagyobb elektronikus party helyszínén.
 
A Margaret Island, az Ocho Macho és az Első Emelet is becsatlakozik a Garden Partyba

A Margaret Island, az Ocho Macho és az Első Emelet is becsatlakozik a Garden Partyba

Mint korábban megírtuk (linka cikk végén), mi már nagyon várjuk a májust. Többek között a Budapest Garden Party miatt, a névsor azonban csak most lett teljes: a minifesztivál egyik fő fellépője a Margaret Island lesz.
 
 
Ma kezdődik a 27. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a 26. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a buli Fehérvár legfelkapottabb fesztiválján, ahol a legnagyobb húzónév idén egyértelműen a The Black Eyed Peas csapata, de emellett rengeteg más koncert és persze játékok is várják a vendégeket, értékes nyereményekért cserébe. :)
 
RTL: Partybuszt állított be vonatpótlónak a MÁV

RTL.HU: Partybuszt állított be vonatpótlónak a MÁV

Egyik olvasója úgy tájékoztatta az rtl.hu-t, hogy a buszon üvöltött a zene, az utasok nemkülönben, a buszon villództak a fények, középen pedig ülések helyett egy bőrkanapé volt beállítva.
 
Ingyenes szabadtéri elektronikus zenei party szombaton a Városligetben

Ingyenes szabadtéri elektronikus zenei party szombaton a Városligetben

A PULP Open Air party 2023. május 13-án, szombaton 21 órakor kezdődik a Pavilon Kertben, rögtön a LavaLava producer duó két DJ tagjával, Toloval és Falcaoval.
 
Fotó: SZIN Facebook

A SZIN az egyik legszerethetőbb fesztivállá érett az évek során

Ez volt az 54. alkalom, hogy a Szegedi Ifjúsági Napok keretében fesztivált rendeztek a városban, és mint ahogy azt az előzetes érdeklődési hullám is előre jelezte, az idei rendezvény a végeredményt tekintve igencsak sikeresnek bizonyult. Mi pedig egyre inkább rajongóivá válunk!
 
 
Pulius Tamásék befészkelik magukat Balatonszárszóra

Pulius Tamásék befészkelik magukat Balatonszárszóra

Augusztus 9-én a balatonszárszói Partyfészekben ad koncertet a BAAB zenekar.
 
Fotó: Plázs

Majka & Curtis, BSW, artisták és partyhajó hétvégén a Plázson

Majka & Curtis valamint BSW koncerttel jelentkezik hétvégén a Plázs, de ismét útra kel a Bahart és Plázs közös partyhajója is, Metzker Viktóriával a fedélzeten.
 
Fotó: Plázs Siófok

Plázs Boat Party – buli a Balaton közepén (is)

Június 11-én indul az első Plázs Boat Party, vagyis a buli a Balaton közepén. Idén a Plázs és a Bahart együttműködésének köszönhetően öt alkalommal bont vitorlát a Plázs bulihajója, az első alkalommal a Be Massive csapata érkezik a fedélzetre.
 
Összeállt a Party a Szigeten

Összeállt a Party a Szigeten

Újabb előadók nevei kerültek napvilágra a Sziget idei felhozatalából, ezúttal a Ticketswap Party Aréna fellépőiből válogatva. Azt már korábbról is tudjuk, hogy fellép Alan Walker, Steve Aoki, Apashe vagy NGHTMRE, és arról is volt szó, hogy lesz egy dedikált napja az elrow-nak és a...
 
Fotó: Plázs Siófok

Plázs 2022: Siófokon Krúbival rajtol a nyár

A közönségkedvenc fellépők és fesztiválok mellett 2022-ben is számos új előadót köszönthetünk majd a Plázs nagyszínpadán. A szezon a pünkösdi hosszú hétvégén – azaz június 4-5-én - rajtol Krúbival és számos magyar sztár dj-vel, valamint Dj Dominique Fergeteg Party-jával.
 
Fotó: Love Zone

Párkeresés funkyval és titkosszolgálati eszközökkel

Nincs erőltetett társkeresés, a party a lényeg – az ismerkedés csak a ráadás. Ezt ígérik annak a rendhagyó bulinak a szervezői, amit a Symbol Budapestben rendeznek meg február elején.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek