Vissza a pénzt! A Satöbbi az Indiegogon gyűjt lemezkiadásra

2016/10/18  ·     ·  mmi

Ha valaki (mint mondjuk én) mintegy 20+ éve jár a Satöbbi bulijaira, pontosan tudja a dolgát a koncerteken: a megfelelő dramaturgiai pillanatban a következőket kell ordítani: "Vissza a pénzt!", "Hülye vagy, Pethő!", "Oszoljatok fel!" és a többi...

Vissza a pénzt! A Satöbbi az Indiegogon gyűjt lemezkiadásra

Vannak még egyéb nézői feladatok is, például az "Adj egy cigit...!" dalnál meg kell dobálni Fruzsinát dohányáruval, a szövegeket és verseket fejből kell óbégatni, és röhögni kell, nagyon sokat, ez már a szabadonválasztott kategóriába tartozik.

A legendásan nem normális zenekar most újabb poént talált ki. Eddig a közönség követelte tőlük vissza a pénzt koncertjeiken, most viszont ők kérnek a közönségüktől. 20 év után új albumot akarnak megjelentetni, amelynek finanszírozásához kérik rajongóik segítségét.

A szebbnél jobb projekteket halmozó oldalon különböző ajándékokért cserébe bárki támogathatja a zenekart.5-100 euróig lehet támogatni a lemezkiadást, a legnagyobb összeget érdemes megfontolni, mert ingyenes gravitáció jár érte azon felül, amit az összes többi szint tartalmaz.

Jelszó: Vissza a pénzt!

 

 

Szólj hozzá!


Tényleg le lehet tesztelni egy fesztivál komplett közönségét – ráadásul háromszor?

Tényleg le lehet tesztelni egy fesztivál komplett...

A kérdést nem mi tettük fel, nekünk ez elég utópisztikusnak tűnt volna – utópiákkal meg annyira nem foglalkozunk, de akinek mindez megfordult a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kérd, és megadatik: eredményes volt a cigány muzsikusok demonstrációja

Újabb 200 millió forintra pályázhatnak azok az éttermi cigányzenészek, "akik az előző pályázati körben nem a minőség, hanem az anyagi forrás végessége miatt nem kaptak támogatást" – fogalmazott az Emmi, amivel kapcsolatban felmerülnek bizonyos kérdések, de a lényeg számunkra az, hogy sikeres volt a csütörtöki akció.

S akkor Paul McCartney egy erdei kunyhóban tök egyedül kifaragta az új lemezét

Nem is így volt, csak elolvastunk pár szalagcímet, amelyek ugyanezt a hírt harangozták be, és ez az érzésünk támadt tőlük.. A tök egyedül persze igaz, de ezt kiemelni egy 60 éve pályán lévő szupersztár esetében csaknem tiszteletlenség.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek