Neoton 1000

Vissza a pénzt! A Satöbbi az Indiegogon gyűjt lemezkiadásra

2016/10/18  ·     ·  mmi

Ha valaki (mint mondjuk én) mintegy 20+ éve jár a Satöbbi bulijaira, pontosan tudja a dolgát a koncerteken: a megfelelő dramaturgiai pillanatban a következőket kell ordítani: "Vissza a pénzt!", "Hülye vagy, Pethő!", "Oszoljatok fel!" és a többi...

Vissza a pénzt! A Satöbbi az Indiegogon gyűjt lemezkiadásra

Vannak még egyéb nézői feladatok is, például az "Adj egy cigit...!" dalnál meg kell dobálni Fruzsinát dohányáruval, a szövegeket és verseket fejből kell óbégatni, és röhögni kell, nagyon sokat, ez már a szabadonválasztott kategóriába tartozik.

A legendásan nem normális zenekar most újabb poént talált ki. Eddig a közönség követelte tőlük vissza a pénzt koncertjeiken, most viszont ők kérnek a közönségüktől. 20 év után új albumot akarnak megjelentetni, amelynek finanszírozásához kérik rajongóik segítségét.

A szebbnél jobb projekteket halmozó oldalon különböző ajándékokért cserébe bárki támogathatja a zenekart.5-100 euróig lehet támogatni a lemezkiadást, a legnagyobb összeget érdemes megfontolni, mert ingyenes gravitáció jár érte azon felül, amit az összes többi szint tartalmaz.

Jelszó: Vissza a pénzt!

 

 

Szólj hozzá!


Gitárost cserélt a Dorothy

Gitárost cserélt a Dorothy

A Dorothy és Blahó Brigi gitáros úgy döntöttek, hogy külön úton járnak tovább. Már megírtuk, hogy a hosszú kényszerpihenő más zenekaroknál...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Vajon milyen zene illik a macaronhoz?

A Zeneakadémia bezárása – március 11. – óta, ahol egy különleges hangulatú koncerttel a zenekar oltotta le a villanyt, az első nagyzenekaros hangversenyét a Gerbeaud teraszán adja a Budapesti Vonósok/Budapest Strings kamarazenekar.

S akkor a cápa beúszik a Teleki térre...

Két kertmozi nyílik Budapesten a héten. A Teleki téri kertmozi péntektől, a Hunyadi téri szombattól várja a mozizni vágyókat ingyenes vetítésekkel; a színes műsorkínálatban drámák, vígjátékok, művész- és gyerekfilmek is szerepelnek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek