8 férfi, tánc, akrobatika, sztepp és rengeteg humor: TAP FACTORY

2014/12/19  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Aki szereti a STOMP-ot, a Lord of the Dance-t és a Cirque du Soleil-t, illetve kíváncsi arra, hogy milyen lehet mindez összegyúrva és újragondolva, az biztos nem fog csalódni, ha jegyet vált az április19.-i showra.

8 férfi, tánc, akrobatika, sztepp és rengeteg humor: TAP FACTORY

2015 áprilisában először érkezik Magyarországra és rögtön négyállomásos turnéval indít a különleges produkció, mely az utcai zenétől a dobokon és a sztepptáncon keresztül az akrobatikáig mindent felvonultat, amitől szórakoztató és látványos lehet egy előadás. A hip-hop és az új cirkusz elemeit élőzenével vegyítő TAP FACTORY turné állomásainak Budapest mellett Pécs, Veszprém és Debrecen ad helyet.

Az indusztriális látványvilágot tükröző, egyszerre szexi és vicces előadás alatt a 8 szemrevaló pasi hordókon, autó felniken, közlekedési táblákon, „városi dobokon” diktálja a lüktető ritmust, ami hol erőteljesebben, hol könnyedebben kíséri a sztepp, az akrobatika és a tánc különleges kombinációjából álló műsort.  

Az előadás producere, Patrice Marques nevéhez olyan show-k fűződnek, mint a Stomp vagy David Copperfield produkciói.  A világkörüli turné részeként hazánkba látogató, többszörösen díjnyertes produkciót pedig az a Vincent Pausanias hívta életre, aki számos szenvedélyes és nagy sikert aratott tapdance előadás koreográfusa és rendezője. És ha ez még nem lenne elég garancia a felhőtlen szórakozásra, az előadás táncosai is rátesznek egy lapáttal. A világ legkülönbözőbb részeiről érkező csapattagok között több világbajnok sztepptáncos – köztük Gilles Guenat és Jeremie Champagne-, urban dance és capoeira táncosok, kubai és afrikai ütősök és francia cirkuszi akrobaták is vannak, akik felléptek már a világ szinte összes ismertebb színpadán.


Képtár

  • 8 férfi, tánc, akrobatika, sztepp és rengeteg humor: TAP FACTORY  kép 39116
  • 8 férfi, tánc, akrobatika, sztepp és rengeteg humor: TAP FACTORY  kép 39117
  • 8 férfi, tánc, akrobatika, sztepp és rengeteg humor: TAP FACTORY  kép 39119
  • 8 férfi, tánc, akrobatika, sztepp és rengeteg humor: TAP FACTORY  kép 39120
 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek