A Budapestre készülő James Arthur Travis Barkerrel készített új dalt

2019/10/15  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Tegnap új videóval jelentkezett James Arthur, aki harmadszorra látogat el hazánkba 2020. február 9-én – a Barba Negrában ad koncertet, ahol az új albumáról bizonyára felcsendül majd ez a dal is.

James Arthur

2012-ben lett a brit X-Faktor győztese, és villámgyorsan vált a közönség kedvencévé visszafogott személyisége, kedvessége, és nem utolsósorban isteni hangja miatt. A 31 éves fiatalember 2015-ben lépte át először a magyar határt, akkor az Arénában adott koncertet, amin mi is jelen voltunk, majd 2016-ban duplázott a Dürerben, amolyan házibuli jellegű produkcióval, de azóta nem volt szerencsénk hazánkban üdvözölni. Jövő februárban egy újabb helyszínen bűvöli el a közönségét, ugyanis a Barba Negra ad majd otthont a minden bizonnyal emlékezetes koncertnek.

James nem kapkodja el az albumok gyártását, hisz mindeddig összesen 3 darabbal rendelkezik. Legutolsó produktuma október 18-án fog megjelenni You címmel, amihez természetesen turné is kapcsolódik (You: Up Close and Personal Tour), szerencsére hazai állomással.

A korong összesen 17 dalt tartalmaz olyan közreműködőkkel, mint az amerikai rapper Ty Dolla Sign, a brit rapper Shotty Horroh, az angol énekes-Dj Nick Gale, vagy a svéd dalszerző-énekes Max Martin, akinek többek közt olyan gigaslágereket köszönhetünk, mint Britney Spears "...Baby One More Time" (1998), a The Backstreet Boys "I Want It That Way" (1999), vagy az NSYNC "It's Gonna Be Me" (2000) című kitörölhetetlen darabjai. A legújabb dalt a Blink-182-dobos Travis Barkerrel hozták össze:

 

 

James Arthur, Impossible, koncert, 2020, Barba Negra, X-Faktor

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek