Két részletben vehettek Manuel-albumot

Nem azért, mert annyira drága, hanem azért, mert a fiatal zenész azt szerette volna, hogy a két év termését hordozó számokra megfelelő figyelem jusson.

Két részletben vehettek Manuel-albumot
Fotó: RTL

A vírushoz passzoló műsor jöhet ki az X-faktor helyett ősszel

Azt már áprilisban tudni lehetett – bocs, nem figyeltünk eléggé –, hogy elmarad 2020-ban az X-Faktor jubileumi, 10. évada az RTL Klubon. A Sorozatwiki viszont odafigyelt, mi több, azt is tudja, mi jön helyette.
 
Fotó: GIL/FB

Holtan találták az X-faktorból egykoron kizárt fiatal zenészt

Meghalt Petics Kristóf, a GIL (Gilbert In Love) zenekar frontembere, az X-Faktor egykori versenyzője és énekese, erősítette meg a bulvársajtóban keringő információkat az Indexnek a zenekar ritmusgitárosa, Fekete Edward.
 
 
Dallos Bogi az elengedésről írt dallal jelentkezik

Dallos Bogi az elengedésről írt dallal jelentkezik

Dallos Bogi első lemeze három éve jelent meg, azóta több klipje látott napvilágot, valamint beturnézta az egész országot. A fiatal énekesnő most egy vadonatúj dallal jelentkezik, amely az elvesztés, elengedés és elmúlás témáit járja körbe.
 
Nem tököltek a srácok: egyszerre négy dallal jött ki az USNK

Nem tököltek a srácok: egyszerre négy dallal jött ki az USNK

A tavalyi X-Faktor győztes USNK négy új dalt publikált: EP formájában kiadtak három angol nyelvű dalt, valamint közösen készítettek egyet magyarul is – ByeAlex-szel.
 
Fotó: X faktor/FB

Hatalmas lehetőség előtt állnak az X-Faktor finalistái

A Pénzcentrum szerint a győztes Ruszó Tibi, a második helyezett Vanek Andor és a bronzérmes Zdroba Patrik is rengeteg pénzre válthatja a X-faktoros népszerűségét.
 
Komoly döntés lehetett – ilyen érdeklődés mellett...

James Arthur lemondta az év hátralévő koncertjeit

Rossz hírek érkeztek a február 9-én Budapestre érkező angol énekes-dalszerző James Arthurtól, ugyanis kimerültségre hivatkozva az akusztikus turné összes decemberi állomását törölni kényszerült. Reméljük a felépülés gyors, és maradandó lesz, hisz már csak két hónap van a...
 
 
Puskás Peti rajong a Stranger Things filmsorozatért

Puskás Peti rajong a Stranger Things filmsorozatért

Olyannyira, hogy az elsők között nézi meg az új évadokat, sőt a The Biebers koncertek elején minden alkalommal lemegy a főcímzene, ráadásul új klipje is a nagy népszerűségnek örvendő sorozat képi világát idézi meg.
 
Megjelent az X-Faktor női mentorának friss klipje

Megjelent az X-Faktor mentorának friss klipje

Dallos Bogi első lemeze két éve jelent meg, azóta több klipje látott napvilágot, valamint végigturnézta az egész országot. A fiatal énekesnő most egy vadonatúj dallal jelentkezik, amely a folyamatos megfelelési kényszer és a felnőtté válás témáit járja körbe.
 
James Arthur

A Budapestre készülő James Arthur Travis Barkerrel készített új dalt

Tegnap új videóval jelentkezett James Arthur, aki harmadszorra látogat el hazánkba 2020. február 9-én – a Barba Negrában ad koncertet, ahol az új albumáról bizonyára felcsendül majd ez a dal is.
 
Fotó: imgur.com

A világ kétszeresen is legszexibb énekesnőjét kidobták Madam Tussaud panoptikumából

A Madam Tussauds úgy döntött, hogy eltávolítja Cheryl Cole (Cheryl Ann Tweedy) viaszszobrát, mert úgy ítélték meg, hogy többé már nem releváns hírességként, úgyhogy inkább lecserélik valaki máséra – adta hírül a 24.hu.
 
A Sztárban sztár legyűrte az X-faktort

A Sztárban sztár legyűrte az X-faktort

A Menedzsmentfórum a friss nézettségi adatokat vizsgálva megállapította, hogy a múlt héten visszaesett az X-Faktor nézőszáma, így megelőzte a Sztárban sztár.
 
A fotón a Ricky and the Drunken Sailors (RTL)

Ez már hányadik botrány, amióta Zámbó Jimmy meghalt...?

Már annyiszor elhatároztuk, hogy megnézünk egy X-faktort, de valahogy nem ugrottuk meg a feladatot, az első öt perc kifogott rajtunk. A mostani balhéról is a Blikkből értesültünk.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek