A Columbus Club tavasztól újra várja vendégeit a Columbus Hajó fedélzetén!

2015. március 13.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A csaknem két hónapos téli szünet után márciusban újra nyitja kapuit a Columbus Club, melynek a Vigadó térnél horgonyzó állóhajó, a Columbus Pub és Étterem ad otthont.

A Columbus Club tavasztól újra várja vendégeit a Columbus Hajó fedélzetén!

A klubba látogató vendégek az egyedülálló panoráma és a különleges környezet mellett esténként igen változatos programokat élvezhetnek. Sőt, a koncertek előtt / alatt a hajó séfje, Tobai Róbert által készített finom ételeket is kipróbálhatják a vendégek.

Márciusban a jazz kapta a főszerepet a repertoárban

Március 13-án, egy fiatal tehetség, Rafael Mario mutatkozhat be először triójával a Columbus Club közönségének.

Március 20-án pénteken a blues kedvelőit várjuk, hiszen az egyedi hangzásvilággal és nagyszerű saját szerzeményekkel bíró zenekar, az Empty Pubs lép színpadra 20 órától.

 

Március 21-én egy új formáció mutatkozik be nálunk, a Plósz Titi által vezetett Swing’n’Titi Zenekar adja elő legkedvesebb swing nótáit. Nem titkolt célja a zenekarnak, hogy a koncertjeiken a székek üresek maradjanak, a táncparkett pedig tömve legyen. A Swing’n’Titi tagjai azért zenélnek, hogy megteremtsék a kellő légkört azoknak, akik átmozgatnák szívüket, lelküket és lábukat a pesti éjszakában.

Március 28-án egy visszatérő vendég lép színpadra: a KovacsÁgiBand, akik a jazz és a blues kedvelői számára egyaránt felejthetetlen élményt ígérnek. Játékukat a könnyen befogadható harmóniavilág és kreatív, kifinomult stílusérzékről árulkodó improvizációk jellemzik.


A koncertek 20 órakor kezdődnek.

Egész este vacsorázási lehetőség biztosított.

Asztalfoglalás: 06-1-266-9013, sales@columbuspub.hu

Weboldal

Facebook


 

 

Szólj hozzá!


Virrasztást tartanak a Gödör Klubban Magyar Péterért

Virrasztást tartanak a Gödör Klubban Magyar Péterért

Magyar Péter, az Európa Kiadó és a Balaton zenekarok egykori dobosa május 19-én, hosszú betegség után hunyt el.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Holnap kezdődik a Budapest Folk Fest

Szerdán a Fonóban kezdődik, majd csütörtöktől vasárnapig a Várkert Bazár szabadtéri színpadát lakja be a 9. Budapest Folk Fest, a Fonó nép- és világzenei fesztiválja. A programsorozat bemutatja az autentikus népzene és néptánc kiemelt előadóit és hagyományőrző mestereit éppúgy, mint a világzene idei legizgalmasabb...

Ők a Billboard Music Awards 2018 nyertesei

A díjátadóra Las Vegasban került sor május 20-án. A nyertesek közül nagyon sokan fel is léptek a gálán, és emlékezetes produkciókkal színesítették a rangos eseményt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek