A Columbus Club tavasztól újra várja vendégeit a Columbus Hajó fedélzetén!

2015. március 13.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A csaknem két hónapos téli szünet után márciusban újra nyitja kapuit a Columbus Club, melynek a Vigadó térnél horgonyzó állóhajó, a Columbus Pub és Étterem ad otthont.

A Columbus Club tavasztól újra várja vendégeit a Columbus Hajó fedélzetén!

A klubba látogató vendégek az egyedülálló panoráma és a különleges környezet mellett esténként igen változatos programokat élvezhetnek. Sőt, a koncertek előtt / alatt a hajó séfje, Tobai Róbert által készített finom ételeket is kipróbálhatják a vendégek.

Márciusban a jazz kapta a főszerepet a repertoárban

Március 13-án, egy fiatal tehetség, Rafael Mario mutatkozhat be először triójával a Columbus Club közönségének.

Március 20-án pénteken a blues kedvelőit várjuk, hiszen az egyedi hangzásvilággal és nagyszerű saját szerzeményekkel bíró zenekar, az Empty Pubs lép színpadra 20 órától.

 

Március 21-én egy új formáció mutatkozik be nálunk, a Plósz Titi által vezetett Swing’n’Titi Zenekar adja elő legkedvesebb swing nótáit. Nem titkolt célja a zenekarnak, hogy a koncertjeiken a székek üresek maradjanak, a táncparkett pedig tömve legyen. A Swing’n’Titi tagjai azért zenélnek, hogy megteremtsék a kellő légkört azoknak, akik átmozgatnák szívüket, lelküket és lábukat a pesti éjszakában.

Március 28-án egy visszatérő vendég lép színpadra: a KovacsÁgiBand, akik a jazz és a blues kedvelői számára egyaránt felejthetetlen élményt ígérnek. Játékukat a könnyen befogadható harmóniavilág és kreatív, kifinomult stílusérzékről árulkodó improvizációk jellemzik.


A koncertek 20 órakor kezdődnek.

Egész este vacsorázási lehetőség biztosított.

Asztalfoglalás: 06-1-266-9013, sales@columbuspub.hu

Weboldal

Facebook


 

 

Szólj hozzá!


Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Fesztiválos körutunk következő állomása Velencére vezetett, ahol az EFOTT utolsó napjának programjai között válogattunk. Kiemelt figyelmet...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Rúzsa Magdinak elege lett – a Facebook-on reagált az őt ért vádakra

"Most lett nagyon elegem! ITT AZ ÁLLJ!" – kezdődik a posztja, és végigolvasva csak sejtéseink voltak, mi történt, de aztán beírtuk a nevét a legjobb barátunk keresőjébe...

El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

Mint arról júniusban beszámoltunk, tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard, a sörbike és a riksa használata az V. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő gyalogutakon és gyalogos övezetekben.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek