A Columbus Club tavasztól újra várja vendégeit a Columbus Hajó fedélzetén!

2015. március 13.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A csaknem két hónapos téli szünet után márciusban újra nyitja kapuit a Columbus Club, melynek a Vigadó térnél horgonyzó állóhajó, a Columbus Pub és Étterem ad otthont.

A Columbus Club tavasztól újra várja vendégeit a Columbus Hajó fedélzetén!

A klubba látogató vendégek az egyedülálló panoráma és a különleges környezet mellett esténként igen változatos programokat élvezhetnek. Sőt, a koncertek előtt / alatt a hajó séfje, Tobai Róbert által készített finom ételeket is kipróbálhatják a vendégek.

Márciusban a jazz kapta a főszerepet a repertoárban

Március 13-án, egy fiatal tehetség, Rafael Mario mutatkozhat be először triójával a Columbus Club közönségének.

Március 20-án pénteken a blues kedvelőit várjuk, hiszen az egyedi hangzásvilággal és nagyszerű saját szerzeményekkel bíró zenekar, az Empty Pubs lép színpadra 20 órától.

 

Március 21-én egy új formáció mutatkozik be nálunk, a Plósz Titi által vezetett Swing’n’Titi Zenekar adja elő legkedvesebb swing nótáit. Nem titkolt célja a zenekarnak, hogy a koncertjeiken a székek üresek maradjanak, a táncparkett pedig tömve legyen. A Swing’n’Titi tagjai azért zenélnek, hogy megteremtsék a kellő légkört azoknak, akik átmozgatnák szívüket, lelküket és lábukat a pesti éjszakában.

Március 28-án egy visszatérő vendég lép színpadra: a KovacsÁgiBand, akik a jazz és a blues kedvelői számára egyaránt felejthetetlen élményt ígérnek. Játékukat a könnyen befogadható harmóniavilág és kreatív, kifinomult stílusérzékről árulkodó improvizációk jellemzik.


A koncertek 20 órakor kezdődnek.

Egész este vacsorázási lehetőség biztosított.

Asztalfoglalás: 06-1-266-9013, sales@columbuspub.hu

Weboldal

Facebook


 

 

Szólj hozzá!


Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Le is írta nekünk – meg nektek is –, hogy miért és mégis hogyan :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hogyan szerettessük meg a zongorát a Spotify-generációval? Például a Walking Dead zeneszerzőjével!

Chad Lawson a klasszikus zongorázást keresztezi a legújabb technikai vívmányokkal, az elektronikus zene eszközeivel, így hoz létre egészen különleges hangzást és stílusötvözetet. Az A38 Hajón hallgathatjuk meg a végeredményt október 11-én, a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében.

Moszkva első magánkézben levő balett-társulata az Erkelben vendégeskedik

2018. november 3-án és 4-én az Erkel Színházban lép fel a Moszkvai Balett társulata, műsorukon a DON QUIJOTE és a CSIPKERÓZSIKA szerepel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek