Menopauza 1170x180

A leghátborzongatóbb zenekarnév evör: The Tumor Called Marla

2019/04/03  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A The Tumor Called Marla április 13-án az ötödik születésnapját ünnepli a Dürer kertben a Dystopia, a Tiansen és a Waiting for Violet társaságában.

Fotó: The Tumor Called Marla/FB

Ahogyan az elmúlt évek alatt is tapasztalható volt, a The Tumor Called Marla célja egy olyan korlátok nélküli fúziós produkció létrehozása, melyben a zenei spektrum minden eleme a megfelelő arányokban megtalálható. A feszes modern metal alapokra egy női-férfi duó adja a vokális kontrasztot, melyet egy elvont pszichedelikus atmoszféra leng körül.

A zenekar öt éves pályafutása alatt egy kislemezzel (Trance EP, 2015, Imminence Records) és egy díjnyertes nagylemezzel (Limbo City, 2018, Edge Records) büszkélkedhet (Az év debütáló albuma – HangSúly Metal Awards 2018), megfordult már Budapest legtöbb klubjában, két fesztiválon, tavaly ősszel pedig sikerrel zárták első országos turnéjukat. A születésnapi koncert után elkezdik következő nagylemezük munkálatait, melynek első előfutára egy – egyelőre nagy titkok övezte – videoklip formájában fog napvilágot látni valamikor a tavasz végén. Addig kénytelenek vagyunk beérni az eddigiekkel :)

The Tumor Called Marla, Dystopia, Tiansen, Waiting for Violet, Dürer kert

 

 

Szólj hozzá!


Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Az MVM Classic&Club sorozat „Éjszaka az állatkertben” című koncertje zenei kalandozásra hívja a közönséget november 14-én a Magyar Zene...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

Úgy tűnik, nagyon bejött a dél-koreaiaknak a Nagy Emma Quintet

Első magyar jazz zenekarként, kirobbanó sikerrel mutatkozott be a Nagy Emma Quintet a dél-koreai Jarasum Jazz Fesztiválon.

Al Bano-tól a Valmarig: a kolbászgyúrás mellett koncertek is lesznek a hétvégi Csabai Kolbászfesztiválon

Október 24. és 27. között rendezik meg Békéscsaba egyik legnagyobb gasztronómiai eseményét, a 27. Csabai Kolbászfesztivált.
Új koncertek