A Sziget után az Akváriumban saját bulit tart a Milky Chance decemberben

2022/07/08  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A Milky Chance formációt idén duplán is elcsíphetjük hazánkban, ugyanis augusztus 10-i szigetes fellépésüket követően december 3-án újra átlépik a határt, és meg sem állnak az Akvárium Klubig, ahol jóval kisebb közönség előtt, de testközelből élvezhetjük majd a produkciójukat.

Milky Chance

A Milky Chance egy középiskolai barátság szülte német együttes. Clemens Rehbein énekes és gitáros, Philipp Dausch basszusgitáros és ütőhangszeres, valamint bandatagjaik Antonio Greger és Sebastian Schmidt alkotja a csapatot.


Kezdetben csak ketten, 2015 óta azonban már hármasban zenélnek. A tagokat olyan előadók inspirálták, mint a Bob Marley, Jimi Hendrix vagy a Red Hot Chilli Peppers, zenei stílusukat mégis nehéz behatárolni, hiszen felfedezhető a folk, a rock, némi reggae és egy kis jazz is az elektronikai jegyek mellett.

Első kislemezükkel, a ‘Stolen Dance’-szel robbantak be igazán a köztudatba 2013 áprilisában. Még ebben az évben kiadták Sadnecessary című albumukat, amit 2017-ben Blossom címmel követett második nagylemezük. 2019 novemberében fülbemászó dallamokkal jelent meg Mind the Moon című harmadik stúdió albumuk, aminek bemutatója kapcsán 2020. február 29-én már jártak az Akvárium Klubban. 2021-ben ismét kidobtak egy új albumot Trip Tape címmel, amiről biztosan hallunk majd néhány dalt a december 3-ai klubkoncerten!

Milky Chance, Akvárium Klub, koncert, Quarry, Stolen Dance, 2022

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek