A The Bits Beatles emlékzenekar bemutatja: The Beatles - HELP! 50

2015. március 16.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A tavalyi "A Hard Day's Night LIVE" jubileumi “lemezkoncert” sikerén felbuzdulva a zenekar úgy határozott, hogy a másik Beatles filmhez tartozó Beatles album (vagy fordítva) teljes anyagát színpadra viszi március 21-én a Muzikumban. Mivel a HELP! című nagylemez 2015-ben ünnepli megjelenésének 50. évfordulóját kézenfekvő volt, hogy a The Bits így és most emlékezzen meg az albumról.

A The Bits Beatles emlékzenekar bemutatja: The Beatles - HELP! 50

"A Beatles zenéjét csak alázattal és tisztelettel lehet játszani”.

Ez a mottója a The Bits Beatles emlékzenekarnak, melynek tagjait a Beatles zenéjének szeretete hozta össze és nem egészen 2 éves fennállása alatt Magyarország legnépszerűbb 4 tagú (autentikus felállású) Beatles emlékzenekarává vált. Az autentikus felálláson a hangsúly a Beatles kései munkásságán van elsősorban, ami a korai “gombafrizurás" évekkel ellentétben egy sokkal komplexebb hangzásvilág és biztosan elmondható, hogy a világon kevés olyan Beatles emlékzenekar létezik, amelyik képes igényesen megszólaltatni mind a kései, mind a Beatles korai számait 4 taggal, vendég- és kiegészítő zenészek nélkül.

 

 

 

Természetesen a cél most is a hű zenei reprodukció a három szólamú vokálokkal és autentikus hangszereléssel úgy, hogy a filmből egy-egy jelenet be is villanjon a közönségnek.


2015.03.21 (szombat), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.

 


 

 

Szólj hozzá!


25 évnyi hangoskodás után végleg elnémul a zenei tévécsatorna

25 évnyi hangoskodás után végleg elnémul a zenei...

Megint egy zenei csatornával lesz kevesebb a palettán, ugyanis az egykor szebb napokat is megélt VIVA TV év végén lehúzza a rolót - adta hírül a HVG.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fültől fülig kaszabolás - Chelsea Grin lemezbemutató koncert a Dürer Kertben!

A Salt Lake City-ből származó deathcore csapat legújabb albuma Eternal Nightmare címmel július 13-án jelenik majd meg, mellyel idén ősszel turnéra indulnak. Hozzánk október 4-én látogatnak el, a koncertnek a Dürer Kert ad majd otthont.

Decemberben jön a gyerekek kedvenc meséjének zenés változata, a Masha és a Medve

Év végén érkezik gyermek kedvenc medvéje, akivel érdemes lesz találkozni. A Masha és a Medve állathősére nem kell nyomkövetőt rakni, pontosan tudjuk, hol fog felbukkanni. Elsőként december 28-án 14 órakor, majd még aznap 17.30-kor találkozhatunk vele a MOMKult-ban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek