A The Bits Beatles emlékzenekar bemutatja: The Beatles - HELP! 50

2015. március 16.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A tavalyi "A Hard Day's Night LIVE" jubileumi “lemezkoncert” sikerén felbuzdulva a zenekar úgy határozott, hogy a másik Beatles filmhez tartozó Beatles album (vagy fordítva) teljes anyagát színpadra viszi március 21-én a Muzikumban. Mivel a HELP! című nagylemez 2015-ben ünnepli megjelenésének 50. évfordulóját kézenfekvő volt, hogy a The Bits így és most emlékezzen meg az albumról.

A The Bits Beatles emlékzenekar bemutatja: The Beatles - HELP! 50

"A Beatles zenéjét csak alázattal és tisztelettel lehet játszani”.

Ez a mottója a The Bits Beatles emlékzenekarnak, melynek tagjait a Beatles zenéjének szeretete hozta össze és nem egészen 2 éves fennállása alatt Magyarország legnépszerűbb 4 tagú (autentikus felállású) Beatles emlékzenekarává vált. Az autentikus felálláson a hangsúly a Beatles kései munkásságán van elsősorban, ami a korai “gombafrizurás" évekkel ellentétben egy sokkal komplexebb hangzásvilág és biztosan elmondható, hogy a világon kevés olyan Beatles emlékzenekar létezik, amelyik képes igényesen megszólaltatni mind a kései, mind a Beatles korai számait 4 taggal, vendég- és kiegészítő zenészek nélkül.

 

 

 

Természetesen a cél most is a hű zenei reprodukció a három szólamú vokálokkal és autentikus hangszereléssel úgy, hogy a filmből egy-egy jelenet be is villanjon a közönségnek.


2015.03.21 (szombat), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.

 


 

 

Szólj hozzá!


Táncolj, Debrecen!

Táncolj, Debrecen!

Az idén első alkalommal nem augusztus 20-án, hanem egy nappal később ér véget a debreceni virágkarnevál: ma este Ráadás - táncol a város...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Dupla koncerttel ünnepel a Csík Zenekar

Folyamatosan koncertezik, ősszel felvidéki turnéra megy, decemberben pedig dupla budapesti fellépéssel ünnepel az idén 30 éves Csík Zenekar.

A 18+-os buli – DreherFeszt

Sörkülönlegességekkel, koncertekkel, sörgyári túrával és számos egyéb programmal várja a közönséget a DreherFeszt szeptember 1-jén a Dreher Sörgyárak területén.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek