A The Bits Beatles emlékzenekar bemutatja: The Beatles - HELP! 50

2015. március 16.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A tavalyi "A Hard Day's Night LIVE" jubileumi “lemezkoncert” sikerén felbuzdulva a zenekar úgy határozott, hogy a másik Beatles filmhez tartozó Beatles album (vagy fordítva) teljes anyagát színpadra viszi március 21-én a Muzikumban. Mivel a HELP! című nagylemez 2015-ben ünnepli megjelenésének 50. évfordulóját kézenfekvő volt, hogy a The Bits így és most emlékezzen meg az albumról.

A The Bits Beatles emlékzenekar bemutatja: The Beatles - HELP! 50

"A Beatles zenéjét csak alázattal és tisztelettel lehet játszani”.

Ez a mottója a The Bits Beatles emlékzenekarnak, melynek tagjait a Beatles zenéjének szeretete hozta össze és nem egészen 2 éves fennállása alatt Magyarország legnépszerűbb 4 tagú (autentikus felállású) Beatles emlékzenekarává vált. Az autentikus felálláson a hangsúly a Beatles kései munkásságán van elsősorban, ami a korai “gombafrizurás" évekkel ellentétben egy sokkal komplexebb hangzásvilág és biztosan elmondható, hogy a világon kevés olyan Beatles emlékzenekar létezik, amelyik képes igényesen megszólaltatni mind a kései, mind a Beatles korai számait 4 taggal, vendég- és kiegészítő zenészek nélkül.

 

 

 

Természetesen a cél most is a hű zenei reprodukció a három szólamú vokálokkal és autentikus hangszereléssel úgy, hogy a filmből egy-egy jelenet be is villanjon a közönségnek.


2015.03.21 (szombat), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.

 


 

 

Szólj hozzá!


Itt az ország legnagyobb könnyűzenei flashmobjának dallistája!

Itt az ország legnagyobb könnyűzenei flashmobjának...

Szeptember 7-én kecskeméten rendezik meg Magyarország legnagyobb könnyűzenei flashmobját, ahol a 2018-as szegedi SzegedRocks-hoz hasonlóan több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Missy Elliott tiszteletbeli doktori címet kap májusban

Missyt Justin Timberlake és Alex Lacamoire mellett jelölték, és ezzel történelmet írt, hiszen ő lesz az első női hiphop előadó, akit ez a megtiszteltetés ér.

10 érdekesség Loreena McKennitt életéből

Loreena McKennitt Lost Souls elnevezésű turnéja során 24 koncertet fog adni nyolc országban, 2019. március 29-én érkezik a Papp László Budapest Sportarénába.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek