Adventi Álomkófic és zsoltár a Misztrál együttes Vigadó-béli programján

2014. december 02.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Misztrál együttes gyermekprogramja, az Adventi Álomkófic várja a kicsiket és nagyokat a Pesti Vigadóban 2014. december 14-én délelőtt, a felnőtteket pedig A várakozás zsoltára hívja december 18-án estére.

Adventi Álomkófic és zsoltár a Misztrál együttes Vigadó-béli programján

„Évek óta készültünk, hogy egy olyan műsort készítsünk a gyermekeknek, melyben a versek eggyé válnak a dallamokkal, a dallamok a gyermekekkel, s így a költészet észrevétlenül épülhet be az életükbe. A dalokat szívből írtuk apró gyermekeknek, kisiskolásoknak, nagyiskolásoknak, kamaszoknak és mindazoknak, akik megérzik bennük a körülöttünk élő világ sokszínűségét.

Oly jó néha elcsellengve széllel tündökölni, színekkel táncolni, Boldogasszony felé tekinteni, erdőben rókát bámulni, réteken megpihenni, árvalányhajjal egymást cirógatni, tavak partján moszkitók énekére békákkal vacsorálni, útban hazafelé cinkét hívogatni, kóficokkal álmodozni, ménesek közt lovak meséit figyelni és olyan jó gyermeknek lenni…még felcseperedve is.” (Misztrál együttes)


A 2012-ben Magyar Művészetért Díjban részesült, kimagasló vokális képességű, számos akusztikus hangszert megszólaltató együttes népszerűsége töretlen. Ismertségük futótűzként terjedése talán annak a sokszínűségnek is köszönhető, melyet az ősiséget idéző motívumok és a kortárs hangzású elemek egyszerre történő alkalmazása ad. Ezt a különleges hangzást viszi az együttes színpadra a Vigadóban mindkét nap, hogy megtöltse az advent időszakát valóban ünnepi koncertjeivel. Ünnepeljen velünk és a Misztrállal Ön is, várjuk együtt a karácsonyt!

 


Képtár

  • Adventi Álomkófic és zsoltár a Misztrál együttes Vigadó-béli programján kép 38840
 

 

Szólj hozzá!


60 évesen ismét nagyot megy a Gyöngyhajú lány!

60 évesen ismét nagyot megy a Gyöngyhajú lány!

Az Index mozis rovata számolt be arról, hogy a Gyöngyhajú lány melódiái is felcsendülnek Jonah Hill első nagyjátékfilmes rendezésének...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Elmarad az Alan Parsons Project koncertje!

Az eddig megvásárolt jegyek mostantól visszaválthatók a tervezett koncert dátumaitól számított 30 napig.

Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Le is írta nekünk – meg nektek is –, hogy miért és mégis hogyan :)
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek