Adventi Álomkófic és zsoltár a Misztrál együttes Vigadó-béli programján

2014. december 02.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Misztrál együttes gyermekprogramja, az Adventi Álomkófic várja a kicsiket és nagyokat a Pesti Vigadóban 2014. december 14-én délelőtt, a felnőtteket pedig A várakozás zsoltára hívja december 18-án estére.

Adventi Álomkófic és zsoltár a Misztrál együttes Vigadó-béli programján

„Évek óta készültünk, hogy egy olyan műsort készítsünk a gyermekeknek, melyben a versek eggyé válnak a dallamokkal, a dallamok a gyermekekkel, s így a költészet észrevétlenül épülhet be az életükbe. A dalokat szívből írtuk apró gyermekeknek, kisiskolásoknak, nagyiskolásoknak, kamaszoknak és mindazoknak, akik megérzik bennük a körülöttünk élő világ sokszínűségét.

Oly jó néha elcsellengve széllel tündökölni, színekkel táncolni, Boldogasszony felé tekinteni, erdőben rókát bámulni, réteken megpihenni, árvalányhajjal egymást cirógatni, tavak partján moszkitók énekére békákkal vacsorálni, útban hazafelé cinkét hívogatni, kóficokkal álmodozni, ménesek közt lovak meséit figyelni és olyan jó gyermeknek lenni…még felcseperedve is.” (Misztrál együttes)


A 2012-ben Magyar Művészetért Díjban részesült, kimagasló vokális képességű, számos akusztikus hangszert megszólaltató együttes népszerűsége töretlen. Ismertségük futótűzként terjedése talán annak a sokszínűségnek is köszönhető, melyet az ősiséget idéző motívumok és a kortárs hangzású elemek egyszerre történő alkalmazása ad. Ezt a különleges hangzást viszi az együttes színpadra a Vigadóban mindkét nap, hogy megtöltse az advent időszakát valóban ünnepi koncertjeivel. Ünnepeljen velünk és a Misztrállal Ön is, várjuk együtt a karácsonyt!

 


Képtár

  • Adventi Álomkófic és zsoltár a Misztrál együttes Vigadó-béli programján kép 38840
 

 

Szólj hozzá!


Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a...

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bezár a Dürer kert

Legalábbis erősen ez a sejtésünk a reggeli lapok átolvasása után: egy hosszadalmas felszámolási folyamat végén Garancsi István érdekeltségébe került az Ajtósi Dürer soron található egykori ELTE-ingatlan, amelyben a Dürer Kert üzemel is – írja a 24.hu.

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek