Év koncertje - szavazás

Adventi Álomkófic és zsoltár a Misztrál együttes Vigadó-béli programján

2014. december 02.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Misztrál együttes gyermekprogramja, az Adventi Álomkófic várja a kicsiket és nagyokat a Pesti Vigadóban 2014. december 14-én délelőtt, a felnőtteket pedig A várakozás zsoltára hívja december 18-án estére.

Adventi Álomkófic és zsoltár a Misztrál együttes Vigadó-béli programján

„Évek óta készültünk, hogy egy olyan műsort készítsünk a gyermekeknek, melyben a versek eggyé válnak a dallamokkal, a dallamok a gyermekekkel, s így a költészet észrevétlenül épülhet be az életükbe. A dalokat szívből írtuk apró gyermekeknek, kisiskolásoknak, nagyiskolásoknak, kamaszoknak és mindazoknak, akik megérzik bennük a körülöttünk élő világ sokszínűségét.

Oly jó néha elcsellengve széllel tündökölni, színekkel táncolni, Boldogasszony felé tekinteni, erdőben rókát bámulni, réteken megpihenni, árvalányhajjal egymást cirógatni, tavak partján moszkitók énekére békákkal vacsorálni, útban hazafelé cinkét hívogatni, kóficokkal álmodozni, ménesek közt lovak meséit figyelni és olyan jó gyermeknek lenni…még felcseperedve is.” (Misztrál együttes)


A 2012-ben Magyar Művészetért Díjban részesült, kimagasló vokális képességű, számos akusztikus hangszert megszólaltató együttes népszerűsége töretlen. Ismertségük futótűzként terjedése talán annak a sokszínűségnek is köszönhető, melyet az ősiséget idéző motívumok és a kortárs hangzású elemek egyszerre történő alkalmazása ad. Ezt a különleges hangzást viszi az együttes színpadra a Vigadóban mindkét nap, hogy megtöltse az advent időszakát valóban ünnepi koncertjeivel. Ünnepeljen velünk és a Misztrállal Ön is, várjuk együtt a karácsonyt!

 


Képtár

  • Adventi Álomkófic és zsoltár a Misztrál együttes Vigadó-béli programján kép 38840
 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek