Amikor még nem kötelező jól érezni magad: előszilveszteri bulik városszerte

2018/12/30  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Sokan nem szeretik a szilvesztert, mert úgy gondolják, a kötelező buli sosem olyan jó, mint a spontán. Körbenéztünk, milyen lehetőségek vannak azok számára, akik vagy meg akarják nyújtani az év végét, vagy előtte eggyel akarják elengedni magukat...

Fotó: Fashionbeans

A NyolcTíz Klubban (exGödör) a Cabaret Medrano tart ma előszilveszteri bulit. Akik szeretik  a pörgős balkáni zenét, Garcia Lorca, Viszockij verseit és a 21. századi pesti sanzont, azoknak jó szívvel ajánljuk ezt a koncertet, ráadásul a zenekar a teljes legénységét beveti ezen az estén, a koncert után pedig ők pakolják majd a talpalávalót.

Belépő: 1000 forint

A koncerthajón egészen különös mixszel készülnek ma. Az A38-on lép fel ma este Freakency, azaz Németh Gábor bűvész. Az ajánló szerint ez egy extremitást ötvöző, látványos produkció lesz, melynek központjában önmagunk ismerete, saját határaink átlépése áll. Hű. A jegyek már elfogytak.

A koncertteremben az underground varázslat kapott helyet: a nyolcvanas évek kultikus csapata, az Európa Kiadó ad koncertet. A műsorban elhangzik majd a 2018 márciusában kiadtott legújabb kislemezük, a Nincs kontroll, de nem lesz hiány a régi, nagy számokban sem.

Belépő: 3500 forint

 

Az Ellátóházban egyik kedvenc magyar zenekarunk, a Spencer Hill Magic Band szórakoztatja a nagyérdeműt, és ezt lehet szó szerint érteni: a Bud Spencer-Terence Hill-filmek zenéi amúgy is ellenállhatatlanok, nagyzenekaros felállásban pláne. A közönségnek kötelező énekelni, dúdolni, lalalalázni.

Belépő: 1990 forint

 

Csak a teljes kép kedvéért említük meg, hogy az Akváriumban ma lesz a Vad Fruttik dupla második része – SOLD OUT.

További programok a helyszínen ma:

Dress up and go nowhere - Dope Calypso & Felső Tízezer (mintha egy garázspunk-zenekar váratlanul belebolondult volna a 60’as évek végének limonádé popzenéjébe.) 1700.-

Sugar For The Soul w/ Candyman Ingyenes!

NUMBERone Pre-Nye: Lmen Prala, Dj Gozth, Dj Nara, Dj N1ce (New School Hip-Hop, Trap és Rap) 1990.-

 

Az Instantban a Blahalouisiana ad évzáró koncertet. Mellettük folyik majd az év leghosszabb évzáró partija, a Szilveszter Fantastique, erről itt írtunk.

A belépő 2000 forint, ami az ÖSSZES bulira érvényes.

A Mika Tivadar Mulatóban két program lesz: WINDOW X SPEIZ BOIZ Évzáró
(a speiz boiz funk-hiphop-jazz körülmozgó instrumentál grúvolása után, a lassabb de súlyosabb basszusokat hozó Window-dalok, majd ezen stilusok elektonikus tánczenei darabjai kerülnek terítékre, mindez 1200 forintos belépőért) és a Back to the 80s - Pre-NYE party – a korszak legnagyobb slágereivel, ez utóbbi program ingyenes.

 

A másik bulihajót, a TRIP-et a Tilos Rádió legénysége kormányozza ma: fellép a Korai Öröm sideprojectje, a Korai Trancemission, akik tribális fúziójukkal mindig egyedi hangulatot teremtenek. A teátrumban a Tilos Rádió Pszichedelikus napi hullámai és rezgési lesznek érzékelhetők. A Tilosos Samsara csapat, Adam Salman vezényletével fogja gerjeszteni a tribál, techno és acid, remélhetőleg az agytekervényekre ható színes előszilveszteri kavalkádját. A hajótörzs távolabbi részén a Chily team DJ-i és dekorosai fokozzák a hangulatot.

A belépő 3000 forint.

(Ami meg a Korai örömöt illeti: hagyományos, január elsejei koncertjüket is itt tartják majd.)

 

 További programok ma:

Demjén 2018

Pokolgép

Zene-Bor - A 100 Tagú Cigányzenekar Ünnepi Koncertje

Hot Jazz Band előszilveszteri koncert

Jazz előszilveszter - Barabás Lőrinc Quartet, Canarro, JÜ

PartYssimo ÉVZÁRÓ koncert

Rock 'n Roll Előszilveszter

RememB' Party

Uptown Funk Évadzáró koncert és party – Bebe, Pély Barna

 

előszilveszter

 

 

Szólj hozzá!


Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek