Év koncertje - szavazás

Amikor Puzsér pörget: a 100 legjobb sláger ever

2014. szeptember 17.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Annyiszor kaptam meg a pofámba, hogy "a Puzsér csak fikázni tud", meg hogy "megint olyan negatív vagy, Puzsér", hogy úgy döntöttem, megkeresem a szarban a gyöngyszemeket, és demonstratíve felmutatom mindenki okulására – írja az esemény Facebook profilján a média megmondóembere.

Amikor Puzsér pörget: a 100 legjobb sláger ever

Kutatómunkám a pöcegödrök mélyén tizenhat hónapig tartott, és bár ez idő alatt számtalanszor lettem szaros tetőtől talpig, büszkén jelentem: a küldetés sikeres volt.

Hétfőtől (2104. szeptember 22.) ismertetem és mutatom be tanult kollégáim értő kommentálásával azt a száz slágert, mely toronymagasan kiemelkedik a kereskedelmi rádiók hitvány kínálatából. Nem tévedés: száz szupersláger csendül fel tíz hétfő estén keresztül, helyreállítva a "sláger" szó számtalanszor meggyalázott, eredeti jelentését. Slágerek, melyek remekművek, és száz darab - kutatómunkám kezdetén magam is alig hittem, hogy ez lehetséges.

A sláger fogalmát rendezvényünkön annyira komolyan vesszük, hogy aki a felcsendülő, őrületesen népszerű dalokból akár csak egyet nem ismer, az az előadást követően, ünnepélyes bocsánatkérés kíséretében visszakapja tőlem a belépőjegy árát.

Egy este, amikor az idegesítő alterértelmiségiek végre távol maradnak. Elérkezett a zeneileg alulművelt, de jóízlésű közönség ideje! Tarts velem és kollégámmal, Dinnyés Gergellyel a széria  este hét órától a Gozsdu Manó Klubban!


Ehhez nem tudunk semmit hozzátenni... Hajrá!


 

 

Szólj hozzá!


Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után hívtak elő egy fiókban rejtőző Beatles-negatívot, a koncertfotó Great Yarmouthban készült 1963 júliusában – írja a BBC...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A nagy örömködésben lelőtték az énekest

Valójában nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk a sztorin, amit a 444.hu talált, de legyünk inkább együttérzők, hiszen zenészről van szó...

Három film is készül minden idők legkatasztrofálisabb fesztiváljáról

A katasztrófába fulladó Fyre fesztiválról két dokumentumfilm és egy játékfilm is készül/t egyszerre, megdöbbentő részleteket tárva fel a bazinagy amerikai átverésről – írja a 24.hu.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek